Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Zmiana klasy na usłudze V.I.P ;>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick/steam:id: MateO.#
Chcę zmienić klasę: Konspirant ( na usłudze V.I.P)
Na nową klasę: Cybersuit
Reklama / SMS:
Właściciel kazał mi napisać prośbę .  ;>

Edytowane przez MateO
Opublikowano

Wydaje mi się że nie zrozumiałeś , kazał ci napisać prośbę o zmianę czyli tzw. temat , więc jak pominąłeś płatność (reklamy/sms) pewnie twój wniosek zostanie od razu odrzucony , chyba że poprawisz ostatni pkt.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Raczej Dobrze zrozumiałem ;)
Bo ja kupilem VIP'a i Wybralem konspiranta , później również kupiłem premium Konspirant..
I mam tj. "podwójnego" Konspiranta , i piszę prośbę o zamianę klasy w usłudze Premium ;>

• Karambit w plecy (-) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Raczej jak zwykle źle zrozumiałeś i aRRey ma rację. Nie wiem czy Ty potrafisz czytać czy też nie, ale nie będziesz wyjątkiem i musisz albo zrobić reklamy albo wpłacić kwotę. Przy czym miałeś uwzględnić, że mamy dokonać zmiany na usłudze V.I.P. Czy tak ciężko to jest zrozumieć? Czy ja muszę się produkować, bo jaśnie Pan nie potrafi zrozumieć kilka moich słów? 50 razy coś na serwerze Ci pisałem, i teraz kolejne 50 na forum mam? Nie wiem jak Ty potrafisz się odnaleźć w życiu z takim tokiem rozumowania, ale Ci gratuluję.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twój wniosek o zmianę klasy premium został odrzucony.

Zapoznaj się z poniższymi zasadami:

1# Aby zmienić klasę premium, należy: Zmienić klasę PREMIUM można na dwa sposoby:

-> wykonać własnoręcznie 15 reklam dowolnego serwera naszej sieci

-> lub zapłacić 1,25 (koszt SMS: 2,46)

2# Jeżeli nie zastosowałeś się do wzoru, zrób to. Wzór podany jest tutaj _kliknij_.

Pamiętaj, że oszukiwanie jakiekolwiek zakończy się banem!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności