SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 15 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2014 Możliwe, że nie powinienem się wypowiedzieć, lecz sami spójrzcie - - czy to wygląda na 2/4 h dziennie? Wątpię. Z góry przepraszam za udzielenie głosu, lecz chciałem się podzielić tą ważną informacją. 1
`.dafit pr0 hetshoter Opublikowano 15 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2014 Nie będę wchodził z tobą w dyskusje... Piszesz tak, bo negatywnie pisałem o Twoich pracach? Nie zawsze mam czas żeby grać 2/4h. Po drugie, gram też pod innymi nickami...
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2014 Nie będę wchodził z tobą w dyskusje... Piszesz tak, bo negatywnie pisałem o Twoich pracach? Nie zawsze mam czas żeby grać 2/4h. Po drugie, gram też pod innymi nickami... Zapominam o błahych rzeczach, nawet nie pamiętam co i gdzie pisałeś, nie ważne. Piszę to, bo mówisz nieprawdę - 4 godziny to 240 minut gry, ty masz ledwo 80 maksymalnie. Jeśli grasz na kilku nickach, to się w końcu zdecyduj na którym chcesz grać, bo co to za przyjemność sprawdzać codziennie 5 nicków jak często grają. Nie zasługujesz na darmowego slota, jesteś za mało aktywny w grze, nie wiesz na jakim nicku grać - nie.
Właściciel GET Opublikowano 15 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 15 Marca 2014 Spokey, nie wtrącaj się i tak będzie lepiej, bo robisz zamieszanie.
Rekomendowane odpowiedzi