N i c p o N Opublikowano 9 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2014 Emanko :) Tuż po zrobienie formata zauwazylem ze jak mi ktoz zrobi SS :) To odrazu mi neta odcina czym to moze być zwiazane. I SS nie ma w Folderku
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 9 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2014 Z anty ss'em pewnie, innego wytłumaczenia nie widzę. 1
N i c p o N Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2014 ^^ Fajnie by bylo :)A ci powiem ze z Anty SS robi mi normalne o.O
FrewteR Opublikowano 13 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2014 Pierwszy raz słyszę, aby wyłączało neta podczas robienia ss -,- spróbuj dać cs na inny dysk, bo zapewne masz na C
N i c p o N Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2014 CS mam na D własnie a nie chce mi sie calego windowsa wgrywac aby dodac 5Gb do partycji C. Póżniej spróbuje dodać na Pendrive. PS. Mam neta z WiFi może dla tego ?? Na drugim laptopku mam normalnie a do niego idze normalne okablowanie
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 14 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2014 A może inna sieć WI-Fi zagłusza twoje?
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 14 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2014 Spróbój wyłączyć zapore systemu windows
.LemoN. Opublikowano 4 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2014 Jest parę możlowości: - Wyłącz zapory systemu Windows - Usuń grę i pobierz jeszcze raz. Btw. nigdy nie słyszałem o tym żeby komuś podczas robienia SS crash'owała się gra.
Właściciel GET Opublikowano 4 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 4 Maja 2014 Nie odkopuj starych tematów.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Problemy z grami do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi