Que Opublikowano 8 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 Witam mam do was pytanie czy do się jakoś inaczej niż prze e-maila uzyskać ten kod dostępu do komputera? _________________________ Pozdrawiam `ShakE ~ Visca |A|
W!nn3R. Opublikowano 8 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 Chodzi Ci o weryfikacje, że możesz się zalogować na tym sprzęcie? Jeżeli o to to tylko przez e-mail :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 8 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 Only e-mail.
Que Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) No chodzi o to Wiiner oraz blakk kurde to mam lipe :/ Ale dziekuje _________________________ Pozdrwaiam `ShakE ~ Visca |A| Edytowane 8 Marca 2014 przez Que
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 8 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 Jeśli chodzi Ci o zalogowanie się na konto Steam z przeglądarki, gdzie trzeba podać przesłany kod na email - musisz w "aplikacji" Steama wopcjach, w lewym ggórnym rogu zmienić email powiadomień na obojętny jaki masz - po tej czynności wszystkie wiadomości, również kody z przeglądarki itd. będą lądować na tej właśnie skrzynce. Jesli chodzi o coś innego, to nie mam pojęcia o co.
Que Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2014 no własnie nie moge dostac tego kodu dostępu i pytam czy tylko przez e maila sie go da dostac
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 11 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2014 Tylko
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania do Gry → Wszystko o steam
Rekomendowane odpowiedzi