aRRey Opublikowano 7 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2014 Cześć Mam taki problem , gdy chcę chodzić na skos poczas gry nie jest to wykonalne ( mimo tego że zawsze było okej , nawet jedna mapę temu też , teraz jakoś się coś zepsuło ), chodzi się jak jakieś drewno , próbowałem w confingu cl_forwardspeed 400 , cl_backspeed 400 lecz nie działa , bez skutku. Macie może jakieś inne rozwiązania bo to strasznie utrudnia grę zwłaszcza na Codzie ; ) Dzięki , pozdrawiam.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 8 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 Jeżeli jakaś prędkość jest przekroczona to z tego co wiem po skosie się nie da chodzić.
Właściciel GET Opublikowano 8 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 8 Marca 2014 A spróbuj usunąć config.cfg, niech utworzy się nowy - próbowałeś?
aRRey Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 Przed chwilą pobrałem nowy czysty config , bo reinstall także nic nie pomagał , jest już okej , działa :) Dzięki za wszystkie chęci i pomoc. Można zamknąć. 1
Rekomendowane odpowiedzi