Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja propozycja jest tak żeby dać nieskończoność "zapasowej amunicji".

Czyli jest na początku 30/90 po wystrzeleniu przeładowuje się i jest 30/60.

W mojej propozycji chodzi o to żeby po wystrzeleniu i przeładowaniu dalej było 30/90,żeby to 30/90 się nie kończyło.

Opublikowano

Bez sensu.. Trzeba strzelać z głową too wystarczy. Poza tym jest jakaś klasa z umiejętnością niekończąca się amunicja, więc jak twoja propozycja byłaby to ta klasa bez sensu.

Opublikowano

Ja jestem za, ale jak ta się nie sprawdzi można dodać do sklepu zakup ammo.

Opublikowano

Własnie można dodać do sklepu ammo albo zeby sie nie konczyła:D

Opublikowano (edytowane)

Winner chyba nie czytasz ze zrozumieniem, nie chodzi tutaj o bezlik ammo, tylko o dodatkowe amunicję czyli nawet jak przeładowujesz broń to nadal masz 30/90. 

Jeżeli mam coś wybierać, to raczej jestem za tą opcją w sklepiku.

Edytowane przez Toxic.
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Byłym jedynie za opcją w sklepiku, innej możliwości nie widzę. Mimo iż to COD to jednak nadal wypada strzelać z głową a nie w furii skanować i tracić amunicję,

Opublikowano

Sklepik też może być byle coś z tym ammo było bo zdarza się że w czasie gry mam 0 amunicji w M4 bo Np te ninje świeca się na czerwono a po chwili nie i ciężko je trafić a na to trochę amunicji idze

Opublikowano

moze poprostu na start dac o 60 wiecej ammo, gram saperem i nawet na tej postaci mi czasem prawie ammo braknie, tak 60 wiecej moim zdaniem bylo by to takie optymalne rozwiazanie dla innych klas. A jak ktos juz dodatkowych 60 nie ogarnie to poprostu bedzie mial pecha, co do sklepiku jestem na nie.

Opublikowano

Ammo do sklepu i starczy. W przeciwnym wypadku - namiestnik, zwinne palce i nieskonczone ammo, nie o to chodzi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności