Właściciel GET Opublikowano 3 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 3 Marca 2014 Serwer jest nowy i potrzeba nam nowej ekipy na szybko. Piszcie podania: Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym Nick jakiego używasz: Wiek: Staż gry Counter-Strike: Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Znajomość komend oraz funkcji admina: Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:
Jasiunek! Opublikowano 3 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 Jestem adminem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: BenGazi | Jasiunek!Wiek: 19 marca 19 latek.Staż gry Counter-Strike: 2k10Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak.Znajomość komend oraz funkcji admina: 10./10 w Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jak widać jestem H@ dd2. Jestem ogarnięty i wiem co robię mam swój staż co do administracji. Nie sprawiałem żadnych problemów chodź na początku z dogadaniem sie z H@ miałem problemy :) Będziecie ze mnie dumni i was nie zawiode :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:42206447
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 3 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: blakkWiek: 16Staż gry Counter-Strike: 3,5 roku Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak.Znajomość komend oraz funkcji admina: 10/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Masa cziterów którzy utrudniają grę nie tylko mi ale też pozostały graczom. - Brak adminów. - Utrzymuję dobrą atmosfere na serwerze. - Jak na swój wiek uważam się za ogarniętą osobe której można poświęcić to stanowisko. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:14986309
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 3 Marca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 Jestem adminem: dziennym / nocnym Nick jakiego używasz: Hs^Sport!nG # Fatal1TWiek: 17Staż gry Counter-Strike: z 7 lat będzieCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: No w miarę, w miarę :) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Serwer jest nowy i potrzebuje adminów bo się cheaterzy panoszą. W miarę swoich możliwości pomogę to ogarnąć i zapewnić fair rozgrywkę :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:41380117
portugal1g Opublikowano 3 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: PortugalczykWiek: 15Staż gry Counter-Strike: 2 lata NS + 2 lata SCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie, nie byłem.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Nie, nie sprawowałem, ale w końcu musi być ten pierwszy raz.Znajomość komend oraz funkcji admina: Nie znam, bo nigdy nie widziałem, ale z tego co słyszałem nie jest to trudne, mam przecież internet, a w razie jakichkolwiek problemów Fatalit oraz TerrorMachine zaproponowali mi swoją pomoc. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Serwer dopiero co powstał i pełno cheater'ów "lata" po serwerze, w miarę możliwości chciałbym pomóc. Często gram na serwerze, jestem również w top15. Uważam siebie za osobę ogarniętą (pomimo młodego wieku) i kulturalną oraz pełną humoru. Mam dosyć dobry kontakt z graczami. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:11504373 Edytowane 3 Marca 2014 przez portugal1g
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 3 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Ojej, właśnie miałem pisać samemu podanie ;) Jestem adminem: dziennym (po szkole) Nick jakiego używasz: Ostatni (niektórzy nie wiedzą :) ) Wiek: 16 skonczone Staż gry Counter-Strike: 6 lat, 3 lata "regularnej" i poważnej gry Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:Nie, ale chcę kiedyś Nim zostać i to właśnie tutaj, teraz, na Fragujemy.com Znajomość komend oraz funkcji admina: Zobaczyłem film na youtube i jest to pestka! -7/8 / 10, tak mogę stwierdzić. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: ● Dziś jak wszedłem 1x na serwer i jak zobaczyłem, że gra odpał, a byli sasakirou i ziomek nie mogąc nic z tym zrobić, to serce zaczęło krwawić :(, ● Chcę, aby chociaż w czasie mojego pobytu na serwerze ludzie mogli spokojnie sobie zagrać bez smutku i złości, że kolejna osoba odpaliła haxy, ● Ponieważ od zawsze chciałem zostać administratorem (mam nadzieję, że to nie zabrzmiało "Eee, ja chcę admina i siem chwalidz kolegom" czy coś w tym stylu), ● Chcę wyręczać administratorów chociaż w małym stopniu od wystawiania permanentnych banów, ● Wiem jak wygląda wh, sh, aim oraz ukryty aim i bh - nie będę wystawiał banów permanentnych za sugestie, ● Jestem lubiany przez innych administratorów, nie mam wrogów na serwerze, rozwiązuje spory między graczami używając słowa "spokój" lub "spokojnie" (mogę coś "wygarnąć" jakiemuś cziterowi, lecz nie wyjeżdżam z tekstami obrazajacymi rodziców), ● Będę sprawdzał każde zgłoszenie na u@, choćby idąc 1 minutę na spectate, jeśli będą wątpliwości - ssy, ● Czasami zdarzy się, że kogoś strzelę (sory ziomek ;)), lecz to się zdarza oraz grając dziś 1 raz nie znałem moda z tej strony, że w ostatniej rundzie jest ff ( i strzeliłem go ;/) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:2223701 - znalazłem ;) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, mam nadzieję, że Was nie zawiodę oraz będę mógł razem z Wami grać, lecz tym razem na stanowisku administrator. Edytowane 3 Marca 2014 przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
GramNaCzitach Opublikowano 16 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym : Dziennym Nick jakiego używasz: Gram|Na|CzitachWiek: 15Staż gry Counter-Strike: 3 Lata NonSteam i od niedana na steamCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAk Bardzo duzo razyZnajomość komend oraz funkcji admina: jakies 8/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam na imię Kamil mam 15 lat pochodzę z malowniczego województwa "Świętokrzyskie" Interesuje się sportem , grafika , informatyką i jak każdy chlopak Dziewczynami.. Chciałbym zostać u was Adminem poniewaz macie bardzo fajny serwer ,często na nim przebywam,. Jestem Miły jak zarówno kultularny..Dobrze dogaduje się z graczami znam chyba wszystkich stałych graczy jak i adminów .Na serwerze jestem w zależności od tego czy naprzykład idę do szkoły czy nie jeśli nie to jestem czesto od rana jeśli tak to zależy od tego czy dużo zadane . Tak czy inaczej gram po 2 godziny dziennie średnio.Postaram się Tepić Cziterów Amxx Znam bardzo dobrze potrafię poradzić sobie bez amxmodmenu .. O amxx wiem dużo gdyż swego czasu posiadalem swój serwer Cs'A . Miałem admina na 2 serwerach jb i myślę , że przydam się Chcałbym aby na serwerze panowała kultura jak i zarówno dobra zabawa .Będe się starał aby na serwerze zawsze był porządek Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:84561985 Edytowane 16 Marca 2014 przez GramNaCzitach
touchpad Opublikowano 27 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2014 Jestem adminem: nocnym/porannym/dziennym(*) Nick jakiego używasz: coolpaqWiek: 23Staż gry Counter-Strike: Grubo ponad 5 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie pamiętam...Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak, ale to było dawno temu i nieprawda.... ;)Znajomość komend oraz funkcji admina: W stopniu podstawowym myślę. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Cóż... Ci, od których zależy decyzja czy adma dostanę jeszcze mnie może pamiętają... Zaczynam grać na GG/DM, cziterów tam jak wszędzie, może przyda się ktoś jeszcze do pomocy? Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:22827369 * - wybiera szef co tydzień
Kubus1000 Opublikowano 27 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2014 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: Kubus1000Wiek: 12Staż gry Counter-Strike: 3LataCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina:9/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:chce pilnować Kultury Serwera rownież tez zaczynam grac na tym serwerze ale jakos dam rade. bende bardzo pomocny :] humor jak zawsze mam :] Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:74848007
Hooligans Opublikowano 29 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym: dzienny Nick jakiego używasz: HooligansWiek: 17Staż gry Counter-Strike: 2-3 lataCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAKZnajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ chciałbym pomagać nowym ludziom i banować cziterów. Jestem Miły pomocny ogarnięty myślę że się nadam :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:432189 4
Hooligans Opublikowano 29 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) ALE NA DD2 GRAŁEM PLS NA PRÓBE CHOCIAŻ Edytowane 29 Marca 2014 przez Hooligans 8
Hooligans Opublikowano 29 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 JAK DOSTANE ADMA POSTARAM SIĘ WIĘCEJ GRAĆ 9
Właściciel GET Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 29 Marca 2014 Nie bądź żałosny. 5
touchpad Opublikowano 29 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 JAK DOSTANE ADMA POSTARAM SIĘ WIĘCEJ GRAĆ JAK BĘDZIESZ WIĘCEJ GRAŁ DOSTANIESZ ADMA 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 12 Kwietnia 2014 !UWAGA === Przyspieszona rekrutacja nadal aktywna na GG+DM === UWAGA! Zapotrzebowanie na 3 adminów! :) Napisałeś podanie i zostało odrzucone? Spróbuj jeszcze raz!
lysy224 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / dziennymNick jakiego używasz: lysy224Wiek: 27Staż gry Counter-Strike: to juz przeszło 7 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NigdyCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak, miałem admina GunGame na dwóch serwerowniach. Jeden serwer Rozwiązano. Na drugim nałożono opłaty za adminowanie więc to się mija z celem.Znajomość komend oraz funkcji admina: Wszystko mam opanowane.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Myślę że przydał bym się w zespole. Na pewno nie zaszkodzę, a wręcz przeciwnie mogę pomóc. Do tego Wasz serwer ma bardzo fajną grywalność i dynamikę rozgrywki. Mapy są ciekawe powiedział bym „stare dobre”. Wiem, że moja aktywność na forum kuleje. Sam fakt iż konto mam od dzisiaj pewnie mnie przekreśla. Czas na serwerze również nadrobię. Jest to również szansa na poznanie nowych ciekawych ludzi. Proszę tylko o danie mi szansy.PozdrawiamPawełOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:65780531 Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez lysy224
portugal1g Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: PortugalczykWiek: 15Staż gry Counter-Strike: 2 lata NS + 2 lata SCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie, nie byłem.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Nie, nie sprawowałem, ale w końcu musi być ten pierwszy raz i chciałbym, aby było to na waszej sieci serwerów, bo lubię spędzać z Wami czas.Znajomość komend oraz funkcji admina: Nie znam, bo nigdy nie widziałem, ale z tego co słyszałem nie jest to trudne, mam przecież internet, a w razie jakichkolwiek problemów wielie osób zaproponowało mi swoją pomoc. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Serwer niedawno powstał i pełno cheater'ów "lata" po serwerze, w miarę możliwości chciałbym pomóc. Uważam siebie za osobę ogarniętą (pomimo młodego wieku) i kulturalną oraz pełną humoru. Mam dosyć dobry kontakt z graczami. Wiem, że ostatni nie spędzałem dużo czasu na serwerze, ale zamierzam to zmienić, spędzam natomiast dość dużo czasu na forum i często się udzielam. Chciałbym spróbować nowych wyzwań, czegoś innego. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:11504373
Scofield. Opublikowano 10 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jestem adminem: Gram o różnych porach dnia i nocy. Nick jakiego używasz: kubashenko Wiek: 24 Staż gry Counter-Strike: ok 4 lata Staż gry na serwerze: Kilka dni Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Wiele razy, posiadałem swoje serwery. Znajomość komend oraz funkcji admina: Bardzo dobra, Godziny w jakich grasz: Różnie, zależy to od tego jak pracuję, jestem dorosły mam swoje obowiązki. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Grając na GG admina jeszcze nie widziałem. Chcę trochę pomóc ogarnąć serwer. Nie da się zagrać nawet chwilę spokojnie, przy aktywnych boostach cheatów co niemiara :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: http://banid.pl/kto?to=0:1:8371008
AdviaNo Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zawieszony Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym: Zależy w jakich porach szkolnych / wakacyjnych ale poniekąt przez noc Nick jakiego używasz: AdviaNoWiek: 16Staż gry Counter-Strike: 4-5 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Nie wyróżniam się zbytnio, na GG grałem dość sporo więc można by było spróbować popilnować tam coś :) (Żeby nie było Hejtów że GG dopiero powstało, to grałem sporo ale na innych GG) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:60581318
przemek09195 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Jestem adminem: różnym ;) Nick jakiego używasz: abc(?)Wiek: 17Staż gry Counter-Strike: 1,5 rokuCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie,jak widać jestem nowy ale spróbować można ;)Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: takZnajomość komend oraz funkcji admina:8/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Myśle że przydałbym się do pomocy innym. ;) Zapomniałem o steam id ;) STEAM_0:1:78279991 Edytowane 14 Czerwca 2014 przez przemek09195
Rekomendowane odpowiedzi