Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 24 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ugi3S2V_3SA&feature=g-all-lik&context=G27c3791FAAAAAAAACAA
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2012 We Faktach mówił Tusk, że jego nie obchodzą protesty i że nie da się zastraszyć i podpisze ACTA. Też oglądałem. Dostałem cholery i miałem rozwalić TV, ale zrezygnowałem...
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2012 A czy ktoś z was przeczytał ACTE w ogóle?
Wygnaniec Opublikowano 25 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 A czy ktoś z was przeczytał ACTE w ogóle? Ja nie czytałem i nie mam zamiaru czytać . Dla mnie to wielke gówno i tyle z mojej strony.
trzeciak000 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ogólnie całe to Acta jest chore, będą cię śledzić i na każdym kroku patrzyć ci na ręce, protesty już są i zobaczymy czy to wprowadzą.
Wygnaniec Opublikowano 25 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ogólnie całe to Acta jest chore, będą cię śledzić i na każdym kroku patrzyć ci na ręce, protesty już są i zobaczymy czy to wprowadzą. W chwili obecnej sa protesty bo nie po to sie kupuje neta żeby śledzić każdego na każdym kroku.
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 23 Grudnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi