Jankes Opublikowano 1 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 Siema , gralem na serwerze i nagle sie zwiesiło , wyłączyłem i włączyłem Cs'a i pisze "Not Respording" , serwer jest off czy co? ;D
*ANIMAL* Opublikowano 1 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 A myślałem że ja tylko tak mam i wgrałem innego patcha cs'a...
W!nn3R. Opublikowano 1 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 Tak i nie musisz spamować postami :c
Jankes Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 Niech naprawiają, ranking czeka ;p
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 1 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 Najprawdopodobniej padł, lecz sprawami technicznymi serwerów zajmuje się Nesty.
Jankes Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 Dobra , już serwer działa , wszystko jest OK .TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
Właściciel GET Opublikowano 1 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 1 Marca 2014 Jest to prawdopodobnie błąd od mapy, bo cały czas serwer crashuje się na niej (de_office_rats).
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi