Bedgar Opublikowano 28 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2014 Mam 2 propozycje. Pierwsza propozycja jest odnosnie Santry Guna, polega zmniejszeniu dmg i hp , poniewaz jest zamocny i bardzo latwo mozna go zdobyc. Druga propozycja jest odnosnie HE , zeby to 1/? mialo mniej klas bo najwiecej fragow zdobvywa sie wlasnie z HE a to chyba na tym nie polega.
~.LaYs` Opublikowano 28 Lutego 2014 Zawieszony Opublikowano 28 Lutego 2014 Z tym HE się zgodzę. Bo załóżmy, że jest jakaś mała mapa np. Eldo i milion HE leci i każdy pada ;D Jest za dużo sieczka na mapie :P A Sentry Gun jest jak dla mnie okej.
W!nn3R. Opublikowano 28 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2014 Mam 2 propozycje. Pierwsza propozycja jest odnosnie Santry Guna, polega zmniejszeniu dmg i hp , poniewaz jest zamocny i bardzo latwo mozna go zdobyc. Druga propozycja jest odnosnie HE , zeby to 1/? mialo mniej klas bo najwiecej fragow zdobvywa sie wlasnie z HE a to chyba na tym nie polega. Poprawnie: Mam 2 propozycje. Pierwsza propozycja jest odnośnie Sentry Gun'a, chodzi mi oto, aby zmniejszyć jego wytrzymałość i zadawane przez niego obrażenia(DMG), ponieważ jest za mocny i bardzo łatwo można go zdobyć.. Po drugie chodzi mi o he, za dużo klas ma 1/? i zdobywa nim najwięcej fragów, a gra chyba na tym nie polega. Odnośnie propozycji jestem na NIE... SG jest po zabiciu 5 osób pod rząd i to jest akurat, nie za trudno nie za łatwo, gun jest łatwy do rozwalenia wystarczy dobrze "przykampić" tak żeby do Ciebie nie strzelał i bez problemu go zniszczysz. Druga propozycja też jest bez sensu, po to są umiejętności klasy żeby je używać, bez he byłoby jeszcze gorzej...
Właściciel GET Opublikowano 28 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 28 Lutego 2014 Sprawy z SG uporządkowaliśmy. Z tym HE była już mowa i nie przejdzie. 1
Rekomendowane odpowiedzi