Mateuszeq Opublikowano 27 Lutego 2014 Zawieszony Opublikowano 27 Lutego 2014 Ktoś pomoże z tą zmianą nicku, krok po kroku? zupełnie nie ogarniam tego sklepiku..Zarejestrowałem się tam i są tylko opcje-Lista aktywnych usług-Przypisz usługę do swojego konta-Zmień haslo do wszystkich usług -Doładuj portfel.Dopiszę ,że klasy premium kupywalem bez zakladania konta na sklep-fragujemy.comByć może dla tego mam problem z tym..
W!nn3R. Opublikowano 27 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 http://shop.fragujemy.com/#przypisz/ucp Człowieku czytaj ze zrozumieniem! Tylko zaśmiecasz forum!
Mateuszeq Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 27 Lutego 2014 No jeżeli zakupiłem usługę bez logowania to ja jej nie moge zmienić... -.-
Właściciel GET Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi