*ANIMAL* Opublikowano 27 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Witam,chciałbym zaproponować specjalną zakładkę "ewolucje". 1.Atak 2.Obrona 3.Nowe 3.Premium 5.Specjalne+ 6.Ewolucja+ 7.ProEwolucja+ Chodzi o to że w tej zakładce będą klasy które przykładowo na 75 lvl będą miały lepsze umiejętności.Wyglądało by to tak: Np.Tanker 1lvl ----->ElitarnyTanker 75lvl ----->EkstremalnyTanker 150lvl Więc jeśli ktoś by chciał grać klasami z ewolucją to musi wejść w zakładce "specjalne" i wybrać klasę przykładowo Tanker 1 lvl.Po wbiciu 75lvl tankera odblokowuje się postać ElitarnyTanker w zakładce "ewolucja" lecz klasę ElitarnegoTankera by się expiło od nowa czyli 1 lvl po wbiciu 150lvl odblokowuje się nowa postać EsktremalnyTanker w zakładce "ProEwolucja" i tą klasą od 1 lvl aż do 200lvl.Wiem że to czasochłonne expienie ale można zrobić takie ewolucje że będzie się opłacało a tą początkową klasę w zakładce "specjalne" nieco słabą. Np. 1.Nazwa klasy: Tanker/zakładka specjalne 2.Broń nr 1:M3 3.Broń nr 2: Deagle 4.Granaty:HE 5.Ilość HP:130 6.Szybkość:20 7.Wytrzymałość:30 8.Inteligencja:10 9.Specjalne umiejętności:Podwójny skok 1/30 na natychmiastowe zabicie z USP 1/10 na natychmiastowe zabicie z noża 1.Nazwa klasy: ElitranyTanker/zakładka Ewolucja 2.Broń nr 1:M3 3.Broń nr 2: USP 4.Granaty:HE,flesh 5.Ilość HP:150 6.Szybkość:35 7.Wytrzymałość:40 8.Inteligencja:20 9.Specjalne umiejętności:Podwójny skok 1/25 na natychmiastowe zabicie z USP 1/6 na natychmiastowe zabicie z noża im więcej inteligencji tym więcej DMG z M3 1.Nazwa klasy: Ekstremalny Tanker/zakładka ProEwolucje 2.Broń nr 1:M3,XM1014 3.Broń nr 2: Deagle,usp/glock 4.Granaty:HE,flesh 2x,smoke 5.Ilość HP:170 6.Szybkość:30 7.Wytrzymałość:45 8.Inteligencja:30 9.Specjalne umiejętności:Podwójny skok 1/20 na natychmiastowe zabicie z USP 1/4 na natychmiastowe zabicie z noża im więcej inteligencji tym więcej DMG z M3 1/30 na natychmiastowe zabicie z XM1014 To jest przykładowa propozycja klas jak by administracja się na takie coś zgodziła to mogę wymyśleć 5 takich klas +ewolucje.wiem że teraz serwer jest obciążony czy coś tam nie znam się na tym ale jak się ustabilizuje to może uda się takie coś wgrać na serwer oczywiście jak administracja się zgodzi.Proszę administracje bez ostrych słów "hejtu" jak się nie spodoba to tylko moja propozycja po prostu napiszcie że się nie zgadzacie i zamknijcie temat. Druga propozycja.Po zakończeniu mapy nagrodzić 3 osoby z największą ilością fragów czyli np: 1.Maniek (23 fragi) +500exp 2.Stefan (19 fragi) +250exp 3.Mieciu (10 fragi) +100exp Edytowane 27 Lutego 2014 przez *ANIMAL* 1
Właściciel GET Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 27 Lutego 2014 AD 2. Będzie wdrożone, pisaliśmy, wystarczy przeczytać.
W!nn3R. Opublikowano 27 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 Kolejna osoba nieczytająca forum, zanim coś napiszecie przeczytajcie chociaż tytuły tematów na forum to może was olśni.
*ANIMAL* Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 Są tematy tylko że propozycja o Top 3 została napisana 31 grudnia admin zamknął temat i nie napisał Tak czy Nie. Propozycja ewolucji też jest ale nie jest dokładnie opisane o co chodzi tylko 3 zdania na ten temat. Gdy wpadłem na te pomysły to najpierw przeczytałem propozycje które już były ale jak już napisałem w jednym nie było konkretnej odpowiedzi a w drugim słabo opisane gdyby było konkretne odpowiedzi w tych tematach to bym nie pisał tego tematu a tak to odswieżyłem bo może admin zapomniał jak to było miesiąc temu około.I napisałem że administracja ma tylko napisać tak czy nie a nie ciebie "olśniło" żeby prawić morały :D 1
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 27 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 Co do expa dla top3 było pisane, że będzie to wdrożone, natomiast ewolucja nie wypali przy 4 resetach w ciągu roku. Ludzie grając nawet jedną klasą nie dadzą rady tym systemem wbić tego 150, a tutaj mowa o 3 stopniach.
Właściciel GET Opublikowano 2 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 2 Marca 2014 Te ulepszenia na razie nie przejdą. Może kiedyś. Dodane to TO DOO.
Rekomendowane odpowiedzi