Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 26 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Witam. Wrzucam tutaj obiecane już dawno Fragmovie z Serwera DD2. Do FragMovie Miały być użyte 93 Akcje które zbierałem przez kilka dni niestety parę z nich zepsuł program do robienia filmów jest mi bardzo przykro z tego powodu. Nie mam pojęcia dlaczego program nie odtworzył obrazu wycinek być może nałożone efekty na film spowodowały to. Mimo iż nie robię Fragmovie po raz pierwszy bo zajmuję się tym już trochę wkładam w to mnóstwo czasu oraz wysiłku aby skonstruować ładną scenę filmową. Tutaj niestety zawiódł program ale to nie program obiecał tylko Ja. Jest mi strasznie przykro że są małe błędy w Filmie. Ale mogę obiecać że w wolnym czasie zrobię FragMovie którego nie będę zapowiadać bo może mi czasu nie starczyć postaram się nie zawieść was i zrobię tylko i włącznie z mega dobrych akcji Aktualnie to FragMovie Które dodałem szanuję jako "DEMO" Bo wam może się to spodobać i być fajne możecie mówić że jest okej Ale mi się osobiście ono nie podoba to nie na moje umiejętności w tworzeniu tego typu rzeczy. Dlatego z tego miejsca chcę powiedzieć "PRZEPRASZAM ZA TO ŻE WAS ZAWIODŁEM" Mam honor bo mógł bym powiedzieć że coś tam coś tam i nie dam 27-28 FM ale nie to nie w moim typie wolę wrzucić lekko zepsute niż wcale i złamać obietnice !!!. Mogę powiedzieć jeszcze tylko następne FragMovie może będzie mniej trwać ale będzie ono bezbłędnie zrobione. [Co do błędów w tym FragMovie to spotykałem się już w niejednym swoim FM z tym i to jest raczej błąd w programie który mnie wkur... Link dodam popołudniu bo dziś już sił nie mam aby czekać na wrzucenie go na serwer. ;/ Edytowane 26 Lutego 2014 przez No Fear Poland Team /peshu 1
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 26 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) jak program w którym montujesz film może Ci zepsuć pliki filmowe? W projekcie nie nakładasz efektów bezpośrednio na klipy tylko na pliki tymczasowe tworzone przez program dzięki którym masz podgląd jak dany efekt wygląda. ;) jakiego programu do montażu używasz? Może po prostu Twój program nie obsługuje danego kodowania filmu (kodeka) @edit jeszcze do jakiego formatu renderowałeś wszystko i na jakich parametrach? Edytowane 26 Lutego 2014 przez NieBojSiePlamyNaSwetrze
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 Okej Wrzucam DEMO 5
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 26 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 Powiem tak. Akcje masz bardzo fajne lecz opracowanie filmu nie jest najlepsze, jakość również. Efekty negatywu, sepie itp. raczej nie powinny tutaj znaleźć miejsca.
danbilzerian Opublikowano 26 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 Ogólnie ok, nie dedasz mnie na żadnej akcji takze podwójny plus, jednak niektóre efekty niepotrzebne, psują całą "harmonię".
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 27 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 ojej kolego... Odpowiedz mi na mojego pierwszego posta ale zgłoś się na PW dam Ci kilka uwag i pogadamy o montażu ;)
piekarzewski Opublikowano 23 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2014 obejrzalem, calkiem fajnie.. ale jesli to jest fm sieci fragujemy, to powinny sie tutaj tez znalezc akcje innych graczy, nie tylko Twoje. :P
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 23 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2014 Oooo załapałem się na fragmovie ^^ 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 23 Marca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Eee...ja tam lepiej cisnę na tym DD2 :D 8:00 - boty :D Edytowane 23 Marca 2014 przez Hs^Fatal1T
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2014 Jak wróci mi Wena to zrobię coślepszego a tak to takie Demko wrzucone jest chociaż :D 1
Septii Opublikowano 24 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2014 Fajne. Ale ja lepszy ale + dam bo ładnie zrobione :)
DEMOTYW@TOR Opublikowano 18 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 Oglądałem tylko początek , fajne :)
sea of smiles Opublikowano 11 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2014 niektore akcje godne podziwu :D
adan Opublikowano 11 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2014 Akcje to ty masz zajebiste lecz wykończenie filmu przecietne :)
DEMOTYW@TOR Opublikowano 12 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2014 A tak btw. Celownik z awp (nie chodzi mi o ten co się włącza PPM) nie jest przypadkiem zabroniony :D ? 1
Santa Opublikowano 12 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) A tak btw. Celownik z awp (nie chodzi mi o ten co się włącza PPM) nie jest przypadkiem zabroniony :D ? A tak btw, Jestes Idiotą? to jest demko z hltv a na demku jest samoistny celownik,myślenie nie boli. I celownika w awp sie nie włącza tylko zoom ;| Edytowane 12 Lipca 2014 przez Santa
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 12 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2014 Akcje naprawdę dobre.Ale jakość straszna.Peshu następnym razem będzie lepiej ;) Trzymam qciuki...
pionnteG Opublikowano 12 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2014 Oglądam te FragMovie drugi raz i powiem Ci szczerze nie jest najgorsze, aczkolwiek szału również nie robi. Rób szybsze przejścia, akcja za akcją i łap troszkę techniki, a będzie dobrze. Na pierwszy rzut oka nie wygląda to najgorzej, masz potencjał także do dzieła, a będą z Ciebie ludzie :). Pozdrawiam serdecznie :).
Anka ♥. Opublikowano 4 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Września 2014 pionnteG jeśli się nie myle to wyłapałeś bana "Wstaw screeny", których do dzisiaj nie ma ;) Do tego dochodzi, że grałeś na aktywnym. :p I ty lepiej go nie ucz, gra dobrze ty dobrze na "wh". Pozdro :) 1
Krystyna z Gazowni Opublikowano 21 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 21 Września 2014 Jeśli chodzi o sam montaż filmu to nie obrażając nikogo słabiutko, mogę wstawić tutaj fragmovie, które montowałem z kolegą? Ogólnie bawię się w tego typu filmiki fragmovie/skany/ zgrywanie runów z kz/bh i wiem co nie co jak to się robi ;) Po pierwsze zgrywaj w lepszej jakości 120/150 fps. Po 2 polecam do montażu Sony Vegas prosty/intuicyjny z wieloma możliwościami :D Jeśli mogę w czymś pomóc pisz na priv :)
Rekomendowane odpowiedzi