Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym ponownie napisać propozycję dotyczącą komunikowania się na cod mod. Otóż to poprzednim razem mój temat został zamknięty ponieważ trzeba było ogarnąć inne rzeczy na serwerze. Dlatego zdecydowałem się napisać temat bo sądze że wszelkie problemy które występowały są już naprawione. Zmierzam do tego aby każdy kto gra na serwerze cod mod wypowiedział się czy chcielibyście aby opcja " All talk " została aktywowana tzn. czy chcecie aby Non steam oraz Steam mogli się porozumiewać na serwerze każdy obecny gracz miałby okazję poznać się podczas gry.

Tyle odemnie reszta należy do was.

Pozdrawiam Zawiszanin.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rozumiesz, że serwer jest na razie przeciążony i Nesty stara się go doprowadzić do jak najbardziej stabilnego poziomu, a takie coś obciąża również serwer.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rozumiem do pisania o głupotach czy coś ale nie do poznawania to nie jest portal randkowy. Sory, propozycja według mnie bezsensu. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Póki na serwerze obciążenie nie zostanie zmniejszone, to nie ma co liczyć na pojawienie się voicetranscoder'a.

• Właściciel
Opublikowano

Na razie sytuacja jest stabilna, ale cały czas monitorujemy sprawę. Najpierw musimy jeszcze bardziej odciążyć serwer, aby zapewnić Wam stabilną grę. Konwertowanie dźwięku z slik do speex i na odwrót trwa trochę, tzn. dla nas tak naprawdę nie ma różnicy, dla serwera owszem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności