FANTOMAS Opublikowano 17 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Serfując po europejskich serwisach esportowych natchnąłem się na ciekawy artykuł na stronie hltv.org. Nie wiem czy już jakiś polski serwis to opublikował (nie szukałem). Jak wiemy nasza reprezentacja co roku przystępuje do ClanBase Nations Cup to już będzie XV taki turniej. Jak możemy przeczytać na w/w stronie nasz zespół podjął już decyzje na temat naszego składu niżej zaprezentuje skład. Team Poland Filip "Neo" Kubski (ESC Gaming) Jakub "kuben" Gurczyński (ESC Gaming) Wiktor "TaZ" Wojtas (ESC Gaming) Mariusz "Loord" Cybulski (ESC Gaming) Jarosław "pasha" Jarząbkowski (ESC Gaming) Adam "destru" Gil (DELTA) Tomasz "ths" Sopel (Drunken Five) Artur "BEn" Ostrach (Drunken Five) Łukasz "drive" Snopkiewicz (Drunken Five) Maciej "Pistolero" Maciąg (ALSEN) Janusz "Snax" Pogorzelski (ALSEN) Przewidywane rozpoczęcie Pucharu Narodów ClanBase planowane jest na 30 stycznia. Co myślicie o składzie? Jaka będzie wyjściowa piątka? Wypowiadać się. Źródło: hltv.org Cytuj
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 17 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Piątka wyjściowa no to chyba każdy wie jaka - nasze ESC! Cytuj
FANTOMAS Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Piątka wyjściowa no to chyba każdy wie jaka - nasze ESC! Nie może wystąpić cale ESC, jedynie 3 graczy i dwóch z innego teamu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi