Per aspera ad astra Opublikowano 15 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam wszystkich chciałbym się zapytać administracji co wy robicie ?? Skarga ta tyczy się większości z adminów serwera DD2 oraz mod'ów oraz UP 1. Wchodzę na serwer próbuję pomagać adminią aby serwer lepiej prosperował jednakże to ja zostaje ukarany 2. Wypominam na forum wasze błędy jednakże no mnie czeka ? Hejt z waszej strony. 3. Dodałem czitera 10 lutego dziś jest już 15 a gracz nadal nie został zbanowany http://fragujemy.com/topic/13068-the-king-of-london/ demko zostało rozpisane przez moją osobę. Wystarczy odpalić wallhack i oglądać wyznaczone akcje. Jednakże wszyscy są na tyle leniwi że nawet nie mają ochoty zobaczyć oraz ocenić demko gracz który pali. 4. Dostałem bana na SB. Proszę o powód... PS. Może otrząśniecie się trochę i zaczniecie coś działać z tym, bo serwer Only DD2 jest totalnie spalony przez 60-70% cziterów, jak nie więcej... 1
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 15 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2014 1. Jeśli będziesz pisał: "ej, ej, ej, ej on ma wh, banuj, banuj, banuj", a gość nic nie będzie miał, to się nie dziw. Jeśli chcesz, to nagrywaj demka i wstawiaj na forum. 2. Nie wypomina się innym błędów, to jest nieuprzejme np. Mogę Ci powiedzieć, że totalnie nie umiesz np. Robić grafiki, to wiadomo, że się nie ucieszysz. 3. Widocznie administracja uznała, iż dana osoba nic nie posiada. 4. Zapoznaj się z regulaminem shoutboxa i zobacz co zrobiłeś źle. Zapewne zacząłeś narzekać, iż gra cheater na serwerze. Jeśli jest sporo cheaterów, to nagrywaj demka na forum, to zostaną zbanowani.
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2014 Postaram się ustosunkować do Twoich uwag / skarg. AD 1. Ja już się przekonałem, że nie zawsze zgłaszasz dobrze graczy, co za tym nie dziw się reakcjom takim adminów, że czasem Twoje zgłoszenia lądują na serwerze w tzw. koszu. Umiejętność bycia dobrym adminem to także rozpoznawanie zgłoszeń. Nie każde admin musi sprawdzać, bo np. już wcześniej sprawdzał. To jest bardzo dobra umiejętność, jeśli admin potrafi rozróżnić zgłoszenie i zakwalifikować je do dobrych i bezpodstawnych. AD 2. Na hejt każdy sobie sam pracuje. W moim przypadku jest tak, że nie mogę pozostać obojętnym wobec Ciebie, bo naraziłeś mi się i to ostro. Przede wszystkim za pouczanie mnie i mówienie mi tego, co mam robić a czego nie w swoim własnym gnieździe. AD 3. Tutaj muszę akurat przeprosić i powiedzieć, że de facto zawiodłem. Powodem jest to, że mam nadmiar obowiązków związany z serwerami, ale także chciałbym wykorzystać czas wolny (przerwa międzysemestralna) również prywatnie i kompletnie o tej skardze zapomniałem. AD 4. Prawdopodobnie dlatego, że zgłaszałeś cheaterów lub wdawałeś się w niestosowne dyskusję. Odwołać możesz się tutaj: http://fragujemy.com/topic/1730-odwo%C5%82anie-od-bana-na-sb/ Jeszcze takie ad vocem do nazwy wątku - właśnie przez takie Twoje zachowanie i wpisy jesteś tutaj tak traktowany. Do każdego podchodzimy indywidualnie. Nie jesteśmy żadnymi leniami, swoje obowiązki wykonujemy należycie. Warto wziąć pod uwagę, że dla nas najważniejszym priorytetem jest sprawne działanie serwerów.
Właściciel GET Opublikowano 5 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 5 Listopada 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi