Skocz do zawartości

[ODRZUCONY] Stały bywalec Bartolini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Bartosz
Od kiedy u nas grasz: Sięgając w pamięć mogę śmiało stwierdzić, że w sieci FRAGUJEMY jestem obecny od ok. 1,5 roku.
Gram na serwerze: ZM
Za co cenisz naszą sieć: Cenię sobie waszą sieć za to, że cała społeczność jaką tworzą gracze jak i administratorzy jest w porządku. Można całkiem miło spędzić wolny czas na wspólnej zabawie. Ponadto chciałbym wspomnieć o dobrze prosperującym forum, które jak by nie było - przyczynia się do mojej oceny.

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Chciałbym zostać stałym bywalcem, dlatego że jest to ranga dla graczy, którzy troszkę dłużej są obecni w życiu tej sieci. Takim graczem jestem ja. 
Inne informacje o sobie: Staram się być dobrym graczem, dobrym zawodnikiem, a przede wszystkim człowiekiem. Cenię sobie szczerość, nie lubię jak ktoś mnie okłamuje. Na ludzi, którzy darzą mnie nienawiścią mam potocznie mówiąc wyrąbane, wraca do mnie prawdziwe dobro od porządnych ludzi i są oni moją motywacją. Nie motywuje się haterami, a ludźmi, którzy mnie wspierają. Tym którzy się odwrócili ode mnie lub udawali "przyjaciół" już nigdy nie będą mieli miejsca w moim sercu. 

To tyle, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego "podania" na stałego bywalca. 

• Właściciel
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony.

Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności