Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chcialbym sie doradzic u was, skladam komputer :P to jasne :]

teraz tak.

Moge wydac 13,000

I pytanie do was.

Jakie najlepsze czesci do kompa na.

Granie w najnowsze gry.

Nagrywanie ich

nagrywanie ich oraz live stream.

Tak abym gral bez lagow bez zacin :P

Opublikowano

Już za 8 k kupisz bardzodobrego pc  i każda gra twoja. Nie wiem po co tyle wydawać na  komputer...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Z tego co doczytałem to chodzisz do informatycznej szkoły, to powinieneś wiedzieć niem więcej jaki się nada :P. To przyda ci się dobry procesor czterordzeniowy, dużo ram'u i karta graficzna też powinna nadążać jeżeli najnowsze gry mają chodzić.

Opublikowano

Doradzam złożyć komputer do gier, bo się opłaca - popularny jest to tag w składaniu komputerów.

Części polecane przeze mnie :

Dobór CD/DVD roomów to nic poważnego, każdy room nada się do każdego kompa :) Mam nadzieję,że pomogłem. Jakby były jakieś problemy z złożeniem , to chętnie Ci pomogę. Pracuję w terenie Kraków/Myślenice. Kontakt ze mną jest na moim profilu ( tutejsze forum ).

Opublikowano

Właśnie chodzisz do szkoly informatycznej możesz kupic jakiś 8.1 Windows.Moj starszy pracuje w wojsku i zakupili Windows 8.1 8GB ram'u 1TB za 6 tys.Moge zapytać jeśli cię to interesuje gdzie kupili i dac na PM wiadomość

Opublikowano

Możesz kupić Pc Format, tam jest temat o tym

file.html

@na marginesie Nie wiedziałem, że mój tablet robi takie ładne zdjęcia ^^

Opublikowano

Zainteresowanie tematem ze strony autora jest ogromne ;) Uzyskał odpowiedzi na swoje pytanie. I można pierdzielić temat ;D 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Definitywnie można, zamykam.

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności