Cyber Marian alias Majozen Opublikowano 31 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Imię: PiotrWiek: 21 latOd kiedy u nas grasz: od 1,5 miesiącaGram na serwerze: ZMZa co cenisz naszą sieć: Najbardziej cenię sieć za przyjemną atmosferę zarówno na serwerach, jak i na forum. Cenię również administrację, na którą można liczyć i z którą można pogadać zarówno o rzeczach ważnych, jak i pierdołach, co bardzo mi się podoba, bo nie lubię ludzi wywyższających się. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jestem bardzo częstym gościem na serwerze i ostatnimi czasy coraz więcej czasu spędzam na forum, więc myślę, że Stały Bywalec pasuje do mnie jak garnitur szyty na miarę. Inne informacje o sobie: Z zamiłowania jak i z zawodu jestem mechanikiem. Motoryzacja to moja pasja, która staram się zarazić innych ludzi. Poza motoryzacją interesuję się historią Japonii, dla tego też w przyszłości chciałbym studiować filologię japońską. Jestem osobą szczerą i przyjacielską, potrafię dogadać się z każdym. Bardzo nie lubię gdy ktoś mnie oszukuje, lub stara się mnie wodzić za nos. To chyba wszystko co powinniście o mnie wiedzieć. Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Crido
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Rekomendowane odpowiedzi