Mariooqw Opublikowano 30 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam otóż mam takie pytanie, czy na te crashe serwera od kilku dni to już ktoś zwrócił na to uwagę z administracji czy nie ? Czasami w połowie mapy crash się zrobił
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2014 W ostatnich dniach miały miejsce problemy nie z naszej winy, szczególnie wieczorem, kiedy serwer "wariował" i co chwilę się resetował przez 10 minut. Natomiast nie widzę podstaw do paniki, ponieważ crash ma prawo wystąpić i ostatnio kiedy był to wczoraj o 22:52. Prawdopodobnie była to wina po prostu przeciążenia na skutek perku lub mocy klasy, np. moc była skierowana do gracza niebędącego na serwerze (bo wyszedł przed chwilą) i cały czas poprawiamy to. Tak czy siak, serwer dział stabilnie od 3 tygodni, a to, że wystąpi crash raz na 2 dni nie jest powodem absolutnym do dramatyzmu z uwagi na to, że mod jest wymagający. Nie znajduję uzasadnienia i podstaw do podejmowania szerszych prób napraw.
Mariooqw Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2014 rozumiem, tylko spytałem z ciekawości. Pozatym nie robie sobie z tego jakiegoś zawodu z serwa, gdyż to jest jeden z najlepszych na jakich grałem więc mogą być czasami takie sytuacje
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2014 A ja odpowiedziałem na Twoje pewnego rodzaju zarzuty :) Nie ma powodów do obaw, a dziś serwer jak okazuje się z logów, przypadkowo zresetowałem o około 14:10 - może dlatego piszesz, a później o 14:50 (:O) - sam tym faktem się trochę zdziwiłem.
Mariooqw Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2014 okej to wszystko jasne :D
Właściciel GET Opublikowano 23 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 23 Lutego 2014 Crashe ustąpiły. Od 3 dni serwer działa stabilnie. Prawdopodobna przyczyna poprzednich crashy jak się okazuje nie wynikała po stronie serwera. Gdyby jednak coś występowało, działało nie tak, problemy się nasiliły, prosimy o poinformowanie nas. Sytuacja jest cały czas monitorowana.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi