Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam takie pytanie, czy na te crashe serwera od kilku dni to już ktoś zwrócił na to uwagę z administracji czy nie ? Czasami w połowie mapy crash się zrobił

• Właściciel
Opublikowano

W ostatnich dniach miały miejsce problemy nie z naszej winy, szczególnie wieczorem, kiedy serwer "wariował" i co chwilę się resetował przez 10 minut. Natomiast nie widzę podstaw do paniki, ponieważ crash ma prawo wystąpić i ostatnio kiedy był to wczoraj o 22:52. Prawdopodobnie była to wina po prostu przeciążenia na skutek perku lub mocy klasy, np. moc była skierowana do gracza niebędącego na serwerze (bo wyszedł przed chwilą) i cały czas poprawiamy to.

Tak czy siak, serwer dział stabilnie od 3 tygodni, a to, że wystąpi crash raz na 2 dni nie jest powodem absolutnym do dramatyzmu z uwagi na to, że mod jest wymagający. Nie znajduję uzasadnienia i podstaw do podejmowania szerszych prób napraw.

Opublikowano

rozumiem, tylko spytałem z ciekawości. Pozatym nie robie sobie z tego jakiegoś zawodu z serwa, gdyż to jest jeden z najlepszych na jakich grałem więc mogą być czasami takie sytuacje

• Właściciel
Opublikowano

A ja odpowiedziałem na Twoje pewnego rodzaju zarzuty :) Nie ma powodów do obaw, a dziś serwer jak okazuje się z logów, przypadkowo zresetowałem o około 14:10 - może dlatego piszesz, a później o 14:50 (:O) - sam tym faktem się trochę zdziwiłem.

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Crashe ustąpiły. Od 3 dni serwer działa stabilnie. Prawdopodobna przyczyna poprzednich crashy jak się okazuje nie wynikała po stronie serwera. Gdyby jednak coś występowało, działało nie tak, problemy się nasiliły, prosimy o poinformowanie nas. Sytuacja jest cały czas monitorowana.

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności