Meusz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. Wiele osob szuka dobrego configa Nigdy wczesniej nie udostepnialem lecz dla potrzeby naszego forum udostepniam go. Co posiada config ? Szybkie zmiany broni (po wybraniu broni odrazu sie zmienia) W prawym dolnym rogu statystyki FPS ZADNYCH REKLAM ( nawet naszego forum czy serwerow ) Staly rate/maxrate upderate i wiele wiecej. Config.cfg Kod: www.cs-zoone.pl/files/tomocfg.cfg Jak zmienic config ? To bardzo proste, Wchodzimy gdzie mamy zainstalowanego cs-a folder NA STEAM cstrike_polish na NONSTEAM cstrike Szukamy pliku config.cfg otwieramy usuwamy z niego wszystko i nadpisujemy wszytko linkiem w/w Zapisz OK. Wchodzisz w cs-a ustawiam sobie swoj nick glosnosc jasnosc i to wszystko :) Nie zrobiłem tego ja ale powinno się przydać :p
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na moje to już lepszy byłby spis podstawowych komend wraz z ich opisem, no ale wiadomo, że komuś się to przyda, bo w końcu nie każdy musi mieć jakąś specjalną znajomość tej gry.
~Tic-TaC Opublikowano 20 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Według mnie każdy gracz ustawia config pod swoją osobę i sprzęt , ale może komuś się przyda i twój . ;) Edytowane 20 Stycznia 2014 przez ~Tic-TaC
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 27 Czerwca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi