Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Pokazuje mi non steam na steamie, tzn. nie mam ani avatara ani SID (pisze VALVE_ID_LAN lub STEAM_ID_LAN). Dzieje się tak tylko na 4funie. Na jakimkolwiek innym serwerze (nawet nie polskim) wszystko jest okej. Usunąłem ClientRegistry.blob i AppUpdateStats.blob - nie pomogło. Macie jakieś propozycje? Może to wina serwera? Nie chce formatować csa, a tym bardziej komputera, bo na innych serwerach nie mam takiego problemu.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Też tak czasem mam .
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 A na innych serwerach też czy tylko na 4funie?
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tylko na 4FuN .
MarkeloN Opublikowano 16 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja mam z tym wszystko dobrze nie wiem musi to być związane z serwerem
Właściciel GET Opublikowano 16 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 16 Stycznia 2012 musi to być związane z serwerem No pewnie że musi, reset dam w nocy.
MarkeloN Opublikowano 16 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 A jak nie pomoże rr to warto poczekać do jutra bo coś oni będą kombinować z serwerami jak upominał nesty
Loniu Opublikowano 16 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czasami tak jest ale po czasie mija.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Pokazuje mi non steam na steamie, tzn. nie mam ani avatara ani SID (pisze VALVE_ID_LAN lub STEAM_ID_LAN). Dzieje się tak tylko na 4funie. Wrzuć ss zobaczę.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Po restarcie serwera problem się rozwiązał. Zobaczymy na jak długo. ;)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Jednak problem nie tkwi w serwerze, lecz w steamie lub csie. Zrobiłem reinstal cs'a i steama i jest ok. Jeśli będzie ktoś miał ten problem to reinstal jest jedynym rozwiązaniem, z tego co mi wiadomo. Rozmawiałem z paroma osobami, które zrobiły tak samo.
Właściciel GET Opublikowano 26 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 26 Stycznia 2012 No DPROTO jest poprawnie skonfigurowany. Przykro mi.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 No DPROTO jest poprawnie skonfigurowany. Przykro mi. No to nie powinno ci być przykro, bo po reinstalu steama i csa nie ma już tego problemu ;]
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania do Gry → Wszystko o steam
Rekomendowane odpowiedzi