Trudny123 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mam propozycję, czy byłaby możliwość wgrania spadochronu na server. Gdyż skacząc z dużych wysokości gracze się po prostu zabijają. Proszę rozpatrzyć sprawę :)
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 29 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Spadochron może bugować niektóre klasy/perki.
Właściciel GET Opublikowano 29 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jeśli już to dałbym dla premium ten spadochron.
Trudny123 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jeżeli mógłbym coś dopowiedzieć, to można dać jeszcze dla Vip'ów spadochron. Też ułatwiłby grę.
Bartolini Opublikowano 29 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dokładnie - najlepiej dla vip'ów, klas premium.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Na moje spadochron odpada całkowicie. Załóżmy że ktoś gra cybersuitem. Zmniejszona grawitacja, skoki w locie i dodatkowo spadochron. Taka osoba lata wręcz po niebie i z jednego końca mapy na drugi przelatuje w kilka sekund. Ludzie będą zbyt bugować spadochron, więc na moje przysporzy to tylko dodatkowy problem.
Cookies Opublikowano 29 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) To jest ból coda na jednym polepszy na innym zaszkodzi. A gra bez spadochronu jest trudna ;( Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Cookies
Foson Opublikowano 1 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Na nie.. Na razie jest dobrze bez spadochronów.. Jedynie wprowadzić go dla premium/vip.. Bo co to będzie za gra, jak po 10 sekundach będziesz miał na respie przeciwnika, bo zeskoczył z dachu na którym się respi, rozłożył spadochron i jest..
Właściciel GET Opublikowano 1 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 1 Stycznia 2014 Na razie tego nie wgramy.
Właściciel GET Opublikowano 16 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi