Foson Opublikowano 28 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2013 Siema, dziś kupiłem sobie premium kapitana, wszystko okej, na końcu wyskoczyło okienko, żebym w konsole wpisał te setinfo pw (haslo), to wpisałem przed wejściem na serwer, był koniec mapy, przerzucenie na kolejną - nadal nie mam premki.. To znów wpisałem setinfo... i znów dwie zmiany map - i nadal nie mam..
Właściciel GET Opublikowano 28 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam serdecznie, Przeanalizowałem przed chwilą całą sprawę. Krótko przed kupnem, taryfy usług zostały zmienione (obniżone). Być może nie odświeżył Pan odpowiednio strony lub też błąd wyniknął po prostu po stronie sklepu. Na zakup kapitana wystarczy taryfa "5", Pan zakupił taryfę oznaczoną nr 6, stąd nie przypisano żadnej flagi. Premium powinno już działać, dodałem w ramach rekompensaty (także za wybór większej taryfy) gratis 7 dni. Następnym razem prosiłbym o kontakt drogą PW lub e-mail, tam będę mógł udzielić lepszego oraz szybszego wsparcia. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi