Skocz do zawartości

[KOSZ] serwer.fragujemy.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jest ekstra, lecz tam jest jakieś automatyczne odświeżanie ? Bo mi odświeża się co 15 sekund.

Opublikowano

Jest ekstra, lecz tam jest jakieś automatyczne odświeżanie ? Bo mi odświeża się co 15 sekund.

Automatyczne bo jak tak samo mam :P

A stronka niezła :)

Ale ja i tak czekam na coś innego :P Nesty wie o co chodzi.

• Właściciel
Opublikowano

Tak.
Tak, zmienimy tabelkę może (ten pomarańcz).
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kolory są dobre ogólnie elegancko!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

czy da się zrobić to na głównej stronie ? chodzi mi dokładnie o to żeby była taka tabelka i tam właśnie te dane ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tapeta chyba jeszcze z DF'a :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

czy da się zrobić to na głównej stronie ? chodzi mi dokładnie o to żeby była taka tabelka i tam właśnie te dane ?

Bisto dobrze mówi. W ten sposób ludzie odwiedzający stronę będą widzieć ile mamy serwerów i ogl. Będzie już miał ip i wszelkie wiadomości dotyczące serwera.

W sprawie tych serwerów to elegancko, i tak dalej ;P !

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

z tego co wiem , ciężko to zrobić ;)) ale jak im to wyszło to dlaczego miało by tego nie być na głównej stronie ?

spowalnia to stronę ?

• Właściciel
Opublikowano

z tego co wiem , ciężko to zrobić ;)) ale jak im to wyszło to dlaczego miało by tego nie być na głównej stronie ?

spowalnia to stronę ?

Nie wiem w sumie jak z MyBB, bo ten skrypt wczytuje się poprzez bazę MySQL, a nie tak jak inne. Wszystkie pluginy są instalowane do MySQL, jak i ustawienia - nie FTP.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

przecież ja to wiem , to bd robić to na głównej stronie ?

Opublikowano

przecież ja to wiem , to bd robić to na głównej stronie ?

Ale po co to ? Przecież każdy kto odwiedza serwer widzi jakie mamy serwery ? Myszka w dół i widzisz serwery. IP jest i wszystko i moim zdaniem to zbedne jest

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności