Właściciel GET Opublikowano 15 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam, Ogłaszam, że spis serwerów w wersji beta dostępne są właśnie pod http://serwery.fragujemy.com/ Niedługo kolejne niespodzianki.
MarkeloN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2012 No no to mi się podoba zajebiś... :)
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jest ekstra, lecz tam jest jakieś automatyczne odświeżanie ? Bo mi odświeża się co 15 sekund.
Wygnaniec Opublikowano 16 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jest ekstra, lecz tam jest jakieś automatyczne odświeżanie ? Bo mi odświeża się co 15 sekund. Automatyczne bo jak tak samo mam :P A stronka niezła :) Ale ja i tak czekam na coś innego :P Nesty wie o co chodzi.
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Fajne, ta sama tapeta co w demach.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Świetnie zrobione. ;)
Właściciel GET Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jest ekstra, lecz tam jest jakieś automatyczne odświeżanie ? Bo mi odświeża się co 15 sekund.Tak.Tak, zmienimy tabelkę może (ten pomarańcz).
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Kolory są dobre ogólnie elegancko!
MarkeloN Opublikowano 16 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Przydało by się jeszcze dodać to pod header tak jak amxbans i psychostat
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 czy da się zrobić to na głównej stronie ? chodzi mi dokładnie o to żeby była taka tabelka i tam właśnie te dane ?
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tapeta chyba jeszcze z DF'a :D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 czy da się zrobić to na głównej stronie ? chodzi mi dokładnie o to żeby była taka tabelka i tam właśnie te dane ?Bisto dobrze mówi. W ten sposób ludzie odwiedzający stronę będą widzieć ile mamy serwerów i ogl. Będzie już miał ip i wszelkie wiadomości dotyczące serwera. W sprawie tych serwerów to elegancko, i tak dalej ;P !
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 z tego co wiem , ciężko to zrobić ;)) ale jak im to wyszło to dlaczego miało by tego nie być na głównej stronie ? spowalnia to stronę ?
Właściciel GET Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 16 Stycznia 2012 z tego co wiem , ciężko to zrobić ;)) ale jak im to wyszło to dlaczego miało by tego nie być na głównej stronie ? spowalnia to stronę ? Nie wiem w sumie jak z MyBB, bo ten skrypt wczytuje się poprzez bazę MySQL, a nie tak jak inne. Wszystkie pluginy są instalowane do MySQL, jak i ustawienia - nie FTP.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 19 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2012 przecież ja to wiem , to bd robić to na głównej stronie ?
Wygnaniec Opublikowano 19 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2012 przecież ja to wiem , to bd robić to na głównej stronie ? Ale po co to ? Przecież każdy kto odwiedza serwer widzi jakie mamy serwery ? Myszka w dół i widzisz serwery. IP jest i wszystko i moim zdaniem to zbedne jest
Właściciel GET Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 19 Stycznia 2012 przecież ja to wiem , to bd robić to na głównej stronie ? Przeczytaj to ze zrozumieniem.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi