Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Proszę o pomoc ! niemoge odpalić cs 1.6 przez steama !!!! ani wg inaczej pisze mi "The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode." Co do ku**** mam zrobić ?! @Hs^Fatal1T - Ale w tym problem że jak daje ok to wyskakuje ten sam problem a jak anuluj to się wyłącza okno :/ @Rogalik - Tak próbowałem z aktualizacją, a te parametry to w jakim pliku będą ?? @Nesty - Dzięki podziałało, przeinstalowałem ale nic, więc zrobiłem tak jak muwisz przez menagera :) Edytowane 23 Grudnia 2013 przez PabloStec
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Też tak mam czasami :) I masz przy tej informacji OK i Anuluj. Kliknij OK i uruchomi ci się cs w trybie software, wejdziesz w csie w opcje w Video i przestawisz sobie z software na opengl i resztę sobie też ustawisz czyli rozdzielczość itp.bo pewnie będzie rozregulowana i można normalnie grać :) @up Aa to już nie wiem, tak jeszcze nie miałem i nie wiem co poradzić :/ Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Hs^Fatal1T
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Do parametrów startowych CS'a dopisz: -gl -32bpp W ostatnim czasie aktualizowałeś sterowniki karty graficznej?
`.dafit pr0 hetshoter Opublikowano 24 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Opisze Ci co i jak z tymi parametrami. 1.Wejdz tak jak Ci pisze: Biblioteka > Counter-Strike(PPM) > Właściwości. 2.Teraz w zakładce Ogólne klikasz Ustaw opcję uruchamiania. 3.W nowo otwartym okienku wpisujesz ustawienia. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez `.dafit pr0 hetshoter
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi