Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Kolejna gra opisywana przezemnie z grafiką animowaną (co nie świadczy że lubie takie, po prostu takie mi się trafiają XDD) tym razem jest to strzelanka w którą nieda się grać dłużej niż 7 dni XDD (w grze). Gra polega na niedaniu złapać się policji oraz wypełnić zadania wydawane przez żone. Oczywiście można siedzieć cały czas na snipe i się bawić z cywilami, policjantami i demonstrantami (jak ja XD) ale nie jest to celem gry. Istnieje dodatek do gry o nazwie AWP ale niestety go nie sprawdziłem, ale po nazwie myśle że dodaje sniperki XDDDD. 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 20 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Postal to najlepsze odrelaksowanie się... na przykład nabijanie kotów na m4 i strzelanie, nigdy nie zapomnę.
xYz. Opublikowano 21 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2013 Najlepsze było Jak sie wchodziło do tej fabryki a tam pełno tych talibów :D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 21 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2013 2 ciekawostki. Zdążyliście zauważyć, że z za przyczepą jest rura ? Podobno zabronili sprzedaży tej gry w parunastu krajach. Uznali ją za najbrutalniejszą grę jakakolwiek powstała.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi