Lovelaseq Opublikowano 13 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2013 No siema. Mam taki problem: Zmieniłem sobie dla zwały na softa, było dobrze, potem na OpenGL, a gdy automatycznie próbował mi się włączyć cs to robił się czarny ekran(:OOO). Próbowałem parę razy, żadnych skutków. Po czarnym ekranie muszę resetnąć lapka. Help me please !
Właściciel GET Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja też mam czarny ekran przez chwilę. Masz w poleceniu startowym CS 1.6 coś wpisane?
Lovelaseq Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2013 No co ty. Zero, kompletnie nic. Ale ja mam od razu czarny ekran, nawet ctrl + alt + delete nie działa. :D
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2013 No co ty. Zero, kompletnie nic. Ale ja mam od razu czarny ekran, nawet ctrl + alt + delete nie działa. :D Trochę szacunku jak z kimś rozmawiasz... Problem z zintegrowaną kartą graficzną?
Lovelaseq Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2013 Czy widzisz tu gdziekolwiek brak szacunku ? Odpowiedziałem na pytanie. A wracając do tematu to być może, od dawna mam tzw. blue screeny, prawdopodobnie to też wina karty graficznej.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2013 No co ty. Nie pamiętam, żebyś był z kimś na "Ty", więc jak już tak piszesz, to z wielkiej litery. Czy widzisz tu gdziekolwiek brak szacunku ? Odpowiedziałem na pytanie. A wracając do tematu to być może, od dawna mam tzw. blue screeny, prawdopodobnie to też wina karty graficznej. Reinstalacja systemu i sterowników. 1
Lovelaseq Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dobrze, postaram się pisać z wielkiej litery. :D I według Ciebie to powinno pomóc ?
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jeżeli pojawiają się "blue sreeny", tzn, że z systemem jest coś nie tak. Najprostszym rozwiązaniem jest reinstalacja systemu + format dysku. Nie ma tutaj co dumać, tylko brać się za to. To są jedynie spekulacje, jak to nie pomoże, wtedy będziemy myśleć nad innym rozwiązaniem. 1
`.dafit pr0 hetshoter Opublikowano 13 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja miałem tak jak miałem zainstalowany cs od Steama i non steama. Usunąłem z dysku non steama i działczy :) 1
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2013 Problem został wyjaśniony - zamykam na prośbę autora.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi