Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też go bardzo szkoda wspaniały aktor. Ale trzeba powiedzieć że zachował się nieodpowiedzialnie jadąc z kumplem w tym aucie i jeszcze z taką prędkością.... Gdyby uderzyli w kogoś ? w inny samochód... No cóż co się stało to się nie odstanie. [*] Niech mu tam będzie lepiej.

Opublikowano (edytowane)

Wolę nawet nie oglądać tych zdjęć ani nie wyobrażać co to był za ból. U Mnie w okolicy był wypadek parę dni temu przy czym tamten się w ogóle nie umywa do "mojego". Szedł jakiś "lump" do domu, pewnie miał coś miał "zatankowane" na dozwolonym miejscu do przejścia (miał laskę) po czym potrącił go samochód, a potem przejechał po Nim TiR.. [*][*]. Parę dni szukali jego pozostałości, nie chcę sobie nawet tego wyobrażać, tego uczucia :( po tym, w trakcie.. :(

Btw. Tak jak w Transporterze : Płacili za mało hajsu, to zmienili bohatera na jakiegoś "kaciałę". Pewnie zrobią tak samo. Macie rację, bo do miesiąca każdy go zapomni oprócz rodziny, tak jak Jackona.

Edytowane przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
Opublikowano

Tutaj nie masz racji ;). Wiele fanów ma na świecie, i nie zapomną go. Zwłaszcza Ci którzy dostali od niego pomoc. Szpitale dla dzieci, cele charytatywne itp. Może ty jako zwykły widz zapomnisz go szybko. Ale Ja i Ci którym pomógł i wiele innych ludzi Nie. Zostanie w wielu sercach na zawsze. Wyborny aktor, ale co ważniejsze wspaniały człowiek. Gdyby świat był wypełniony takimi... 

• 6 lat później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności