Cookies Opublikowano 21 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mi też go bardzo szkoda wspaniały aktor. Ale trzeba powiedzieć że zachował się nieodpowiedzialnie jadąc z kumplem w tym aucie i jeszcze z taką prędkością.... Gdyby uderzyli w kogoś ? w inny samochód... No cóż co się stało to się nie odstanie. [*] Niech mu tam będzie lepiej.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 21 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Wolę nawet nie oglądać tych zdjęć ani nie wyobrażać co to był za ból. U Mnie w okolicy był wypadek parę dni temu przy czym tamten się w ogóle nie umywa do "mojego". Szedł jakiś "lump" do domu, pewnie miał coś miał "zatankowane" na dozwolonym miejscu do przejścia (miał laskę) po czym potrącił go samochód, a potem przejechał po Nim TiR.. [*][*]. Parę dni szukali jego pozostałości, nie chcę sobie nawet tego wyobrażać, tego uczucia :( po tym, w trakcie.. :( Btw. Tak jak w Transporterze : Płacili za mało hajsu, to zmienili bohatera na jakiegoś "kaciałę". Pewnie zrobią tak samo. Macie rację, bo do miesiąca każdy go zapomni oprócz rodziny, tak jak Jackona. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
Cookies Opublikowano 21 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2014 Tutaj nie masz racji ;). Wiele fanów ma na świecie, i nie zapomną go. Zwłaszcza Ci którzy dostali od niego pomoc. Szpitale dla dzieci, cele charytatywne itp. Może ty jako zwykły widz zapomnisz go szybko. Ale Ja i Ci którym pomógł i wiele innych ludzi Nie. Zostanie w wielu sercach na zawsze. Wyborny aktor, ale co ważniejsze wspaniały człowiek. Gdyby świat był wypełniony takimi...
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi