thS* Opublikowano 13 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam nie wiem czy pisze ten temat w dobrym dziale ale mam bardzo powazny problem poniewaz nie moge zaladowac waszego serwera nie wiem czemu jak wchodze to wyskakuje mi takie cos models /player/fghuman.mdl i cos o laserze mdl usuwalem models z mojego cs strike i dalej nic reinstal cs'a to samo pomorzcie poniewaz slyszalem ze wasz zombi jest bardzo fajny a chcialbym pograc
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 13 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2013 Wrzuć to cstrike.rar
thS* Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2013 przykro mi nie pomoglo :(
Właściciel GET Opublikowano 13 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 13 Listopada 2013 Usuń te pliki i pobierz na nowo.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 13 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2013 Właśnie moja Siostra ma ten sam problem i nie wiem w czym on tkwi, bo nawet jak jej pliki posprawdzalam to było w porządku (zgodnie z poleceniem Nestyego). I też nie pomaga usunięcie CS'a i wgranie nowego. A przecież wszystko było poprawiane na serwerze. Widzę, że jednak moja Młoda nie jest sama.
Właściciel GET Opublikowano 13 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 13 Listopada 2013 A jakiego używasz CS'a, skąd pobrałeś...? Wykonaj też moje polecenie.
thS* Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2013 Ja mam counter strike war zone caly czas mam problem z v knifes zombie mdl i mam disconecting z serwera
Właściciel GET Opublikowano 3 Października 2015 Właściciel Opublikowano 3 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi