Skocz do zawartości

Dr.Ozda/ Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie - Dr.Ozda

Nick jakiego używasz: Dr.Ozda(rzecz jasna)

Staż gry Counter-Strike:5.5?! Coś jakos tak

Staż gry na serwerze: Ok... 1.5  miesieąca

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie nie byłem

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAK ( posiadałem swoją serwerowanie "Przmyśl-Gamer")

Znajomość komend oraz funkcji admina: TAK (Perfect)

Godziny w jakich grasz: Jestem do dyspozycji 24h na dobe (gadu On 24h)

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

BEDE SIE CHWALIŁ A CO:)

- Czas posiadam go niezmiernie dużo.

- Mikro ogarniety głos(jak ciota) + wiek (mysle ze jest wazny na tą posade)

- Pozytwne nastawienie, chec zrobienia czegos pozytecznego dla serwera:)

- Lubie poprzeklinać ale tylko dla zartów wiec o jakimkolwiek Hamstwie z mojej strony nie ma mowy:)

- Doświadczenie przemawia takze na moją kozyść, potrafie ocenic sytuacje;)

Co do tych postów na forum, nadrobie szybko, gdyż nie planowałem zżycia sie jakkolwiek z tym serwerem, ale cóz "cycki" i reszta motywóją do wspolnej gry. A postanowiłem sie dostać na tą fukncje gdyż w godzinach wieczornych i Rannych nie ma zbyt wielu Adminów:).

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: ( rzecz jasna na PW podam) gdyż nie chce aby ludzie mi spamowali Stama:) )

To tyle czekam na ODp, Posty nadrobie jak najbardziej...

• Karambit w plecy (-) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

• Właściciel
Opublikowano

W dziale "podania na admina" składa się taki temat, a nie gdzie indziej, przed działem... Skoro nie możesz tam założyć tematu znaczy, że nie masz wystarczającej ilości postów. Po to została blokada wprowadzona, aby 1 postowcy nie tworzyli takich wątków. Ale pojawiają się tacy jak Ty, co omijają tę blokadę. Nie rozumiem w ogóle tego, jak można w taki sposób postępować. Podanie jest genialne, nie przyczepiłbym się do niego, ale to co zrobiłeś niestety zasługuje na takie a nie inne potraktowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności