arczii Opublikowano 5 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam, mam kiepski problem bo czesto znikaja mi servery z ulubionych co jest upierdliwe, jest jakis powod tego? albo folder w ktorym sa przetrzymywanie pliki/adresy serverow?
Właściciel GET Opublikowano 6 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 6 Listopada 2013 Albo masz uszkodony plik, albo wchodzisz na niewłaściwe serwery, chociażby skilluj. Tam podmieniają Masterservera, być może też majstrują z ulubionymi.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2013 W sumie mam ten sam problem z DD2 na NS - posiadam go na liście, lecz w ogóle nie jest wyświetlany.
Właściciel GET Opublikowano 7 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 7 Listopada 2013 DD2 to zupełnie inna historia i inna bajka. DD2 to nowsza wersja serwera oraz nowsze dproto.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2013 No to teoretycznie wszystko wyjaśnia - za pomocą: connect mogę normalnie wejść.
Właściciel GET Opublikowano 7 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 7 Listopada 2013 Ale Twój problem jest zupełnie innej skali! On mówi o platformie steam, a Ty mu mówisz o NS. NS'y same skazują się na takie problemy a nie inne. Serwer DD2 jest prawidłowo skonfigurowany, zabezpieczony, używa najnowsze dproto, które nie działa na starszych serwerach typu 4FUN/ZM. Kto Ci każe używać NS? Jeśli już mówimy o NSach, to ja jakoś mam również NS do testów i problemów z DD2 nie ma. Jednak przeanalizuje bacznie tę sprawę jeszcze raz, ale imho wina leży po Twojej stronie. W dalszym ciągu arczii nie odpowiedział na moje pytanie, które jest kluczowe dla tej sprawy.
arczii Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2013 Mi chodzi o to ze co jakis czas, powiedzmy co pol roku robi mi sie automatyczny restart serverow na STEAM i prawde mowiac od miesiaca gram tylko na waszym serverze, czasem CS:GO i Natural Selection 2 - i naprawdę nie wiem co jest odpowiedzialne za to ze servery sie kasuja, zawsze uzywam STEAM do gier i nie chodze po jakis kiepskich serverach.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania do Gry → Wszystko o steam
Rekomendowane odpowiedzi