Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:) Mój problem polega na tym , że ok roku temu mialem komputer stacjonarny a tam wszystkie dokumenty hasla itp.Otóż ostatnio przypomniało mi się , że mam konto steam z cs 1.6 i GO, ale pamiętam e-mail, lecz nie moge go odzyskac.

Szukam kogoś ,aby pomógł mi napisać odwołanie dotyczące steam.

• Właściciel
Opublikowano

Jak to nie możesz odzyskać? Daj merytoryczne namiary, opisz to dokładnie. W jaki sposób nie możesz odzyskać: nie przychodzi kod na wskazany e-mail?

A co do valve. Dopóki nie przedstawisz im screenu pudełka czy czegokolwiek potwierdzającego klucz, dopóty nie odzyskasz konta i możesz o nim pomarzyć. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli mówimy o valve, to sprawa wygląda tak:

Przypuszczam,  że kupiłeś wersje pudełkowe, więc: na samym początku informujesz ich o tym, że masz problem z odzyskaniem konta. W zwrotnej wiadomości dostajesz polecenie, abyś zrobił zdjęcie kartki dołączonej do pudełka z CD-KEY do OBU gier, a zarazem musisz wpisać ręcznie na tej karcie gdzieś obok klucza nr zgłoszenia, który wygeneruje się automatycznie, po wysłaniu zapytania do valve. Cała procedura prawdopodobnie będzie trwała około 1 tygodnia ( tak było w moim przypadku).

Nie wiem, co się dzieje, gdy klucz był zakupiony przez allegro ( prawdopodobnie nie odzyskasz konta).

Jeżeli klucze były zakupione przez steam, bo trzeba będzie podać dane karty, itd.

Opublikowano

Nie rozumiecie mnie. Kupiłem steama z allegro gry cs go 1.6. zmienilem emaila pytanie pomocnicze itp. po jakims czasie komputer sie spalil a tam wszystkie dane byly emaile,gg,cv itp. Meila mam ktorego podalem do tego steama , lecz nie pamietam hasła do meila. Wiec co teraz?

• Właściciel
Opublikowano

A nie robiłeś zastępczego e-mailu tak, aby w razie co dzięki temu zastępczemu odzyskać główny? Albo nr. telefonu wpisywałeś i może nim odzyskasz?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

google - translator.

• 11 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności