Tylkoonajedyna Opublikowano 4 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam:) Mój problem polega na tym , że ok roku temu mialem komputer stacjonarny a tam wszystkie dokumenty hasla itp.Otóż ostatnio przypomniało mi się , że mam konto steam z cs 1.6 i GO, ale pamiętam e-mail, lecz nie moge go odzyskac. Szukam kogoś ,aby pomógł mi napisać odwołanie dotyczące steam.
Właściciel GET Opublikowano 4 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 4 Listopada 2013 Jak to nie możesz odzyskać? Daj merytoryczne namiary, opisz to dokładnie. W jaki sposób nie możesz odzyskać: nie przychodzi kod na wskazany e-mail? A co do valve. Dopóki nie przedstawisz im screenu pudełka czy czegokolwiek potwierdzającego klucz, dopóty nie odzyskasz konta i możesz o nim pomarzyć.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 4 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2013 Jeżeli mówimy o valve, to sprawa wygląda tak: Przypuszczam, że kupiłeś wersje pudełkowe, więc: na samym początku informujesz ich o tym, że masz problem z odzyskaniem konta. W zwrotnej wiadomości dostajesz polecenie, abyś zrobił zdjęcie kartki dołączonej do pudełka z CD-KEY do OBU gier, a zarazem musisz wpisać ręcznie na tej karcie gdzieś obok klucza nr zgłoszenia, który wygeneruje się automatycznie, po wysłaniu zapytania do valve. Cała procedura prawdopodobnie będzie trwała około 1 tygodnia ( tak było w moim przypadku). Nie wiem, co się dzieje, gdy klucz był zakupiony przez allegro ( prawdopodobnie nie odzyskasz konta). Jeżeli klucze były zakupione przez steam, bo trzeba będzie podać dane karty, itd.
Tylkoonajedyna Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2013 Nie rozumiecie mnie. Kupiłem steama z allegro gry cs go 1.6. zmienilem emaila pytanie pomocnicze itp. po jakims czasie komputer sie spalil a tam wszystkie dane byly emaile,gg,cv itp. Meila mam ktorego podalem do tego steama , lecz nie pamietam hasła do meila. Wiec co teraz?
Właściciel GET Opublikowano 4 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 4 Listopada 2013 To mów jaśniej.
Tylkoonajedyna Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2013 nie pamietam hasla do emaila, nie mogę w ogóle odzyskac
Właściciel GET Opublikowano 4 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 4 Listopada 2013 A nie robiłeś zastępczego e-mailu tak, aby w razie co dzięki temu zastępczemu odzyskać główny? Albo nr. telefonu wpisywałeś i może nim odzyskasz?
Tylkoonajedyna Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2013 Właśnie nie robiłem, czy ktoś mógłby mi po angielsku napisac pare zdań do supportu?
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 6 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2013 A po Polsku już nie możesz?
Właściciel GET Opublikowano 6 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 6 Listopada 2013 Takie zgłoszenia wysyła się w j.angielskim, a nie polskim...
Tylkoonajedyna Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2013 chetny ktos?:D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 6 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2013 google - translator.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Gry → Wszystko o steam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi