~Tic-TaC Opublikowano 28 Października 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Witam mam propozycje co prawda jeszcze wcześnie o niej mówić ale chcę wiedzieć jak się na to zapatrujecie a mianowicie od 1 grudnia na serwer wprowadzić świąteczną/zimową atmosferę poprzez : - Świąteczne rs'y ( Mogę się zająć ich stworzeniem) - Czapki Mikołajów na głowach graczy - Choinki w różnych miejscach na mapkach - Oraz padający śnieg Jest to serwer 4FUN więc te pluginy zdecydowanie umilą zabawę innym graczą . Co o tym myślicie ??? Edytowane 28 Października 2013 przez Sk!lleR
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 28 Października 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Października 2013 - Czapki Mikołajów na głowach graczy Wszystko byle nie to wyżej. Dlaczego? To jasne - przecież czapki na modelach wyglądają... chujowo, grzeczniej tego nie napiszę.
Właściciel GET Opublikowano 28 Października 2013 Właściciel Opublikowano 28 Października 2013 Jeszcze do świat kupę czasu! Serwer jak co roku 6 grudnia przejdzie w stan świąteczny, będzie miła i przyjemna atmosfera. 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi