rateIT. Opublikowano 15 Października 2013 Zawieszony Opublikowano 15 Października 2013 Czołem Fragowcy Nie jestem w zasadzie tutaj świeży, ale stary też nie, no ale przywitać się trzeba Jeśli kogoś to interere, to nazywam się Kristofer, mam 18 lat, idę do 3 klasy Technikum Informatycznego Jeśli interesuje was dalej to jestem z Lubelszczyzny, więcej wam nie powiem, bo się boje :c Interesuję się TROCHE komputerami, nie wiem dlaczego wybrałem taki profil, na pewno nie ze względu na kumpli z ex klasy, bo NIKT nie poszedł akurat na ten profil. No ale jak się wybrało, to trzeba skończyć. Poza komputerami, interesuję się trochę sportem, sztukami walki, osobiście trenuję kickboxing Lubie dobry film akcji, komedie itp. Za horrorami niestety nie przepada, bo po Paranormal Activiti miałem niezłą jazde w bani i jakoś od tamtej pory nie oglądam żadnego.. ;d Co jeszcze hmm.. Jestem cholernie towarzyski, otwarty na ludzi, nie ufny, ostrożny, imprezowy, rozrywkowy, sympatyczny, uparty, dumny, honorowy, wygadany, jedyny w swoim rodzaju no i przede wszystkim jestem skromny Liczę, że zagoszczę na tej serwerowni na dłużej, macie fajnych graczy, sporo serwerów, rozmaita administracja Pozdrawiam i życzę czerwonych gałek, 5!
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Października 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2013 Witaj.
rateIT. Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zawieszony Opublikowano 15 Października 2013 Mordo chodź na blanta ;)
polakpl71717 Opublikowano 15 Października 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Października 2013 Siema. Tez jestem z lubelszczyzny <clap> Tylko zastanawia mnie coś ----------> ,,życzę czerwonych gałek'', czy to jest coś o czym myślę? ;>
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 15 Października 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2013 Siema. Tak na wstępie serwerownia to pomieszczenie, w którym znajdują się komputery (serwery) ale można się domyślić, że chodziło Ci o sieć serwerów. Widzę, że kolega kibicuje temu samemu klubowi ;]
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 15 Października 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2013 Czeeeść. Miłego grania. wszędzie ćpuny :c
Didek Opublikowano 15 Października 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Października 2013 Witaj.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 15 Października 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2013 Witaj
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 15 Października 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Października 2013 Cześć.
Krzywy1707 Opublikowano 16 Października 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Października 2013 Siema.. ^^
Właściciel GET Opublikowano 17 Października 2013 Właściciel Opublikowano 17 Października 2013 Śmieci trzeba wyrzucać.
Ruku Opublikowano 18 Stycznia 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 18 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi