Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem świeżakiem na sieci serwerów Fragujemy.com, lecz to nie zniechęciło mnie do napisania tego tematu, który kieruje w szczególności do najwyższych instancji, czyli administracji i właścicieli.

Pewnie wielu graczy tak uważa, lecz nie wielu o tym pisze, być może z braku aspiracji lub po prostu chęci. Ludzie nie proponują przejścia z NON STEAM`a na STEAM. w sumie nie wiem dlaczego? Bo przecież każdy dobrze wie że, "Steam, jest najlepsza platforma gier online" ten cytat mówi sam za siebie. Przybliżając wam trochę moją propozycję. Chciałbym pożegnać się z graczami non-steam, ich zmiennymi numerami IP, a co za tym idzie z brakiem jakichkolwiek możliwości ich namierzenia i ponownego ukarania. Plusów platformy steam jest tak dużo, że aż szkoda pisać jakie są minusy non-steam`a. Ponadto z przejściem na platformę steam może wiązać się możliwość uzyskania nowych sponsorów i graczy, w jaki sposób? Otóż jeśli istniała by taka możliwość to proponuje zorganizowanie na stronie możliwości zakupienia programu steam tak aby każdy kto tego jeszcze nie zrobił, nie musiał długo szukać tylko miał pod ręką i szybko dokonał płatności z korzyścią dla serwera, właściciela i nie tylko. Steam to przede wszystkim klasa sama w sobie. Mam na myśli oczywiście większy dobór osób które z grą mają już trochę do czynienie, co wpłynie również na polepszenie poziomu gry. Co więcej wielu graczy nie zauważa nawet serwera który ma w tagu napisane Steam i Non-steam gdyż wie, że to trochę bez sensu... Główne plusy to: ;Brak cziterów ;większa ilość graczy, ; wyższy poziom gry, ;brak konieczności pilnowania serwera 24h/7, ;Ban nie jest już tylko kwestią zmiennego IP lecz Steam-Id, który jest stały dla każdego gracza. Plusów platformy steam jest wiele, nie trzeba chyba wszystkich wymieniać. Mam nadzieję, że trochę przekonałem właścicieli i administracje do podjęcia odpowiednich działań w tym kierunku. Na swoje poparcie mogę dodać, że steam służy mi już dobrych parę lat i nigdy się nie zawiodłem. Swoją grę z cs`em zaczynałem już od wersji 1.5, i widzę ze wszystko idzie w jak najlepszym kierunku.

"One shot, one kill - no luck, just skill"

"Mój talent to ekwiwalent akcji"

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności