thr02 Opublikowano 24 Maja Fragowicz Opublikowano 24 Maja Serwer, na którym nadano karę: serwer FFA Nick z gry: thr Data nadania kary: 12.07.2022 (4 lata temu). Rodzaj stwierdzonego oszustwa: Wallhack / Aimbot / Cheatujesz - Aimbot Czy przyznajesz się do używania oszustwa: Tak zgadza się... w ogóle piszę w nietypowej sprawie 1412 dni temu rzeczywiście parę map latałem odpalony co pewnie zepsuło wtedy komuś humor i przepraszam za to każdego Rzeczywiście w latach 2022 byłem rozchwiany emocjonalnie i robiłem zwykło głupie rzeczy. Jednak od bardzo długiego czasu nie mam nic na sumieniu a na pc nic co było by wirusem , gram uczciwie i dobrze traktuje graczy ale ciąży na mnie troche poczucie winy bo widzę że mam bana na największym serwerze w polsce ffa mimo że jestem zgodny dziś że jestem czyściutki jak nigdy dotąd. Żeby nie było że rzucam słowa na wiatr na stronie od skanów ECD https://fungun.top/ecd/list/ wpiszcie sobie mój steamid "STEAM_0:1:118919923" troche na zagranicznych serwerach spędziłem i zawsze staram się robić dobre wrażenie i gram czysto, na wargod też założe się że jak wklepiecie mój steam-id to ostatnie wykrycia będą stare zapewne z tamtych właśnie lat! Także jest to swojego rodzaju prośba o drugą szansę bo trochę stęskniłem się za polskimi serweremi gdyż obecnie pozostało mi tylko siedzenie na zagranicznych. Wiem że ktoś pewnie powie że oszust zawsze pozostanie oszustem ale często "takie wypowiedzi" są kierowane pod wpływem emocji gdy kogoś po prostu bardzo zdenerowowało co robiłem, przeczytałem również w regulaminie że każdą sprawę traktujecie indywidualnie także chciałem na koniec napisać że się rzeczywiście zmieniłem na lepsze. Bana nie wiem czy dostałem na steamid czy na ip dlatego podam po prostu obdywa STEAM_0:1:118919923, Serdeczności.
BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 24 Maja BOT Opublikowano 24 Maja Witaj thr02, Dziękujemy za przesłanie odwołania od nadanej kary na jednym z serwerów Counter-Strike 1.6. Niebawem Sędziowie Ocen, a w ostateczności Administracja zajmie się jego rozpatrzeniem, dlatego prosimy o cierpliwość. W międzyczasie upewnij się, że: nazwa tematu i wzór są poprawnie uzupełnione, nie udostępniasz swojego adresu IP ani innych wrażliwych danych, nie wstawiłeś screenów ani nie odwołujesz się od banów innych niż cheaty lub skrypty. Sprawdzenie powyższych elementów pomoże przyspieszyć rozpatrzenie Twojego odwołania. [!] Admin na udowodnienie słuszności nadanej kary ma 24h od momentu złożenia odwołania, ale w wyjątkowych sytuacjach możliwe jest przedłużenie tego czasu! Pozdrawiamy, FGTeam
[CS 1.6] Opiekun Serwerów GIOVANE FUORICLASSE Opublikowano 25 Maja [CS 1.6] Opiekun Serwerów Opublikowano 25 Maja Aktualnie na naszym projekcie trwa program "Druga szansa" w którym każdy gracz może ubiegać się o usunięcie kary. Zapraszam do złożenia wniosku w odpowiednim temacie. 1 1
Moderator Forum hr. Opublikowano 25 Maja Moderator Forum Opublikowano 25 Maja Hej, Tak jak @ GIOVANE FUORICLASSE Ci napisał zapraszamy do złożenia wniosku w programie "Druga szansa". 2
Moderator Forum hr. Opublikowano 25 Maja Moderator Forum Opublikowano 25 Maja *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi