Skocz do zawartości

[KOSZ] Odwołanie - Lomex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, na którym nadano karę: Zombie

Rodzaj kary: ban
Powód kary: pomylono mnie z kims ze wzgledu na podobne ip, ban wedlug consoli to - omijanie kary
Data nadania kary:  Nalozony: 10.03.2026 - 17:19:16

Nick z gry: Lomex
Opis zdarzenia: dostalem bana ze zwgledu na to ze ktos inny ma podobne ip i stara sie omijac kare a rykoszetem dostalem ja
Czy przyznajesz się do popełnionego czynu:  nie, ja nie jestem graczem THS tylko bratem o nicku na forum Vegeta, mam tez stare konto tutaj ktore mozliwe ze odzyskam jak napisze stosowny wniosek (stare konto to smialy) pozatym ban nie jest nalozony na steam gdyz dzis przy pomocy wlasciciela GET naprawilem i lognelem sie na zombie bez problemu, na steam zmienilem nick na smialy by potem nie robic problemow, a ze ban jest jakis to chce ta sprawe dociagnac do konca by byc czysty

• BOT
Opublikowano

Witaj asylumx,

Dziękujemy za przesłanie odwołania od nadanej kary na jednym z serwerów Counter-Strike 1.6.

Niebawem Opiekunowie serwerów, a w ostateczności Administracja zajmie się jego rozpatrzeniem, dlatego prosimy o cierpliwość.

W międzyczasie upewnij się, że:

• nazwa tematu i wzór są poprawnie uzupełnione,
  • nie udostępniasz swojego adresu IP ani innych wrażliwych danych,
  • nie odwołujesz się od bana otrzymanego za cheaty lub skrypty czy nie wstawiasz screenshotów.

Sprawdzenie powyższych elementów pomoże przyspieszyć rozpatrzenie Twojego odwołania.

[!] Pamiętaj, że staramy się rozpatrywać odwołania w ciągu 3 dni, ale możliwe jest wydłużenie tego czasu!

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Administrator
Opublikowano

Nie pisz nowego odwołania tylko zreportuj post, a żeby osoba wyżej mogła się tym zająć - 

.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Administrator
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności