Skocz do zawartości

[KOSZ] Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem od 2 dni nie mogę wejść na server zombie mod ponieważ od razu mnie wywala z niego. Wpisuje w konsoli hasło, ale to i tak nic nie daje. A vip się marnuje. Proszę o szybką pomoc. ;] Z góry dziękuję ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A co dokładnie pisze gdy próbujesz wejść na serwer?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dokładnie jak kanix - proponuję napisać COKOLWIEK, a nie, że Cię wywala, bo przyczyn może być wiele i mamy zgadywać?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rozwiń to, rozpisz problem a nie piszesz tylko, że nie możesz wejść bo cie wywala.

Opublikowano (edytowane)

O tuż w konsoli pisze "Connecting to 193.33.176.234:27015...

Connection accepted by 193.33.176.234:27015
* Invalid Password! 
Kicked :"You have no entry to the server." a gdy wchodzę na server " You have been disconnected from the server. Reason: Kicked :" You have no enrty to the server...".
Edytowane przez Misiaczek
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Albo masz błędne hasło ( sprawdź config, mogło się coś pozmieniać jak wchodziłeś na inne serwery.) Lub spróbuj za jakiś czas wejść.

Opublikowano

Sprawdziłem to samo jest. Przeinstalowywałem cs nawet bo myślałem że to problem związany z cs. Ale to samo, hasło na pewno prawidłowe. ;/

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności