pago_3 Opublikowano 9 Marca [CS:GO] Admin Serwerów Opublikowano 9 Marca Miejsce złożenia zamówienia: przez serwer / przez stronę sklepu ( wybierz jedno i usuń resztę informacji ) Data zakupu usługi: 09.03.2026r. Nazwa zakupionej usługi: VIP Dane identyfikacyjne tej usługi: Opis problemu z usługą: kupiłem vipa i go nie dostałem nick ♿ Czy zapoznałeś się z informacjami w sklepie mogącymi rozwiązać ten problem: TAK
BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 9 Marca BOT Opublikowano 9 Marca Witaj pago_3, Dziękujemy za skontaktowanie się z naszym działem Wsparcia technicznego. Pomoc zostanie wkrótce udzielona przez Administrację, dlatego prosimy o zachowanie cierpliwości! W międzyczasie, zapraszamy do sprawdzenia poradników, które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu: Problem z kodem SMS-Premium Problem z hasłem na serwerach CS 1.6 Zakup usługi na serwerze CS 1.6 / CSS i CS:GO Pozdrawiamy, FGTeam
Właściciel GET Opublikowano 9 Marca Właściciel Opublikowano 9 Marca *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi