Skocz do zawartości

Ankieta dotycząca FragHub  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz pomysł w skali 1-10 z FragHubem?

2. 2. Czy wygląd FragHuba odpowiada Twoim gustom?

• Tak - jest nowocześnie
    • Nie - jest zbyt nowocześnie
    • Nie wiem
  3. 3. Czy będziesz korzystał aktywnie z FragHuba czy preferujesz forum?

• Będę korzystał aktywnie - w przyszłości powinien stać się strona główną
    • Będę korzystał aktywnie - mimo to wolę, aby nie zastępowało to w przyszłości strony głównej
    • Będę korzystał sporadycznie
    • Nie będę korzystał

Rekomendowane odpowiedzi

• GET zmienił(a) tytuł na Nowy FragHub
  • GET zmienił(a) tytuł na Nowy FragHub dla graczy
  • Moderator Forum
Opublikowano

Super pomysł i wygląd :fg_other_cat_lovely:

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 6
  • Redaktor
Opublikowano

Bardzo dobry pomysł i super praca:fg_face_johny_bicek:

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 7
  • [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD
Opublikowano

Super praca wykonana przez Was Wszystkich ! :) Oby więcej tak dobrych zmian na Fragu ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 7
Opublikowano

Super robota! Stronka wygląda przejrzyście i nowocześnie, a zebranie wszystkiego w jednym miejscu to świetny pomysł. 

@ tomsonCS @ 777sztywny żuber - super, że mamy takich zdolnych Fragowiczów ;) 

Na szybko rzucił mi się drobny błąd. Na https://hub.fragujemy.com/servers/#cat-cs16 serwer MIXowy 1.6 jest już serwerem Only DD2 #3. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 5
Opublikowano

Świetnie to wygląda, osobiście najczęściej korzystam z Forum na telefonie - Fraghub pod tym względem jest o wiele bardziej czytelniejszy a samo poruszanie się po interfejsie jest dużo łatwiejsze 💪

Kawał dobrej roboty 👍

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Sędzia Ocen CS 2 / GO
Opublikowano

Praca zajebista naprawde myśle że trzeba pochwalić też @ tomsonCS i @ 777sztywny żuber za to jaką robotę wykonali z FragHubem w ostatnim czasie. Mega szanuje za poświęcony czas i chęci. Klasa

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Administrator
Opublikowano

Brawa dla @ tomsonCS , @ 777sztywny żuber  i oczywiście dla @ GET , który jest głównym pomysłodawcą tego cudownego centrum Fragujemy jakim jest FragHub.

Zrobiliście naprawdę kawał świetnej roboty. Nie dość, że jest to praktyczne i przyjemnie się porusza po całym HUB'ie - to zarówno wygląda to przepięknie.

Każdy poddział z własnym unikatowym kolorem - zadbaliście o wiele szczegółów i detali.

Uwielbiam patrzeć jak się rozwijamy.

Jeszcze raz ogromne gratulacje Panowie! :fg_pepe_heart:

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie super wykonana robota. Łatwy dostęp do danych o swoich postępach przez przeglądarkę.Jest to jedno z nowocześniejszych narzędzi dla gry, która ma już ponad 20 lat. 

Gratulacje chlopaki

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • [CS 1.6] Opiekun Serwerów
Opublikowano

Należą się ogromne brawa dla @ tomsonCS  @ 777sztywny żuber oraz @ GET za wykonana pracę! Poruszanie się po FragHub'ie jest bardzo proste i przyjemne, ponieważ wszystko, co jest niezbędne mamy w zasięgu ręki (tudzież oczu). Praca godna ogromnej pochwały i cieszę się, że są wśród nas tak zdolni fragowicze, którzy chętnie wkładają serce i zapał w rozwój Fraga! Jeszcze raz gratulacje :fg_pepe_heart:

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

FRAGHUB to dowód waszego talentu i ciężkiej pracy. Strona działa idealnie na urządzeniach mobilnych. Wizualnie strona prezentuje się znakomicie. Kolorystyka i układ idealnie współgrają. Gratulacje!

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Wygląda to świetnie!

Przejrzyście, nowocześnie i w bardzo ładnej szacie graficznej.
Uważam, że kiedyś nowy hub mógłby zastąpić obecne forum.

Piękna robota! 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Moderator Forum
Opublikowano

Super to wygląda, wszystko czego potrzebujemy w jednym miejscu, myślę że wiele osób z tego skorzysta :) Jeśli znajdę jakieś błędy, lub coś mi się rzuci  do poprawy na pewno dam znać ! Wielkie podziękowania dla @ GET  @ 777sztywny żuber , oraz @ tomsonCS :fg_pepe_heart:

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 3
  • Premium
Opublikowano

Ten HUB to się prezentuje genialnie. Chciałoby się pochwalić robotę i pogratulować, ale nie ma takiej potrzeby. Panowie, Wy wiecie, że jest kozacko wykonany temat 💪 

Co do samego HUBA:

-funkcjonalny

-przejrzysty 

-nowoczesny 

-intuicyjny 

Mogę wymieniać dalej, ale akurat mam zaplanowany wieczór, więc odpuszczę. W ankiecie zaznaczyłem, że nie powinien zastąpić forum jako strony głównej, ale po przemyśleniach jestem skłonny zmienić zdanie. Generalnie dużo większy sens ma strona matka, z odnośnikami w każde inne miejsce na projekcie w tym na forum. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 4
  • Moderator Forum
Opublikowano

Wchodząc na stronę można odczuć wrażenie przemieszczenia się w przyszłość. Wygląd iście niebanalny i twórczy. Strona prezentuje się fenomenalnie, wielkie ukłony dla Was @ tomsonCS @ 777sztywny żuber  i @ GET za świetną robotę!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

@ GET , @ tomsonCS , @ 777sztywny żuber Panowie zrobiliście kawał dobrej roboty! 

Strona jest bardzo przejrzyście, nowocześnie zrobiona i łatwa w obsłudze to wielki plus. 

Na pierwszy rzut oka nie zauważyłem żadnych błędów, ale gdybym coś zauważył to natychmiast będę informować.   

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...