Liwy1993 Opublikowano 9 Stycznia Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Miejsce złożenia zamówienia: przez serwer / przez stronę sklepu ( wybierz jedno i usuń resztę informacji ) Data zakupu usługi: 09.01.2026 Nazwa zakupionej usługi: VIP 7 DNI Dane identyfikacyjne tej usługi: 54.38.134.10:27015 ONLY DD2 Opis problemu z usługą: HASLO I KOD Z SMSA WPISALEM JAK ZAWSZE WSZYSTKO POSZLO NORLMANIE LECZ PO ZMIANIE MAPY NIE POSIADAM VIPA Czy zapoznałeś się z informacjami w sklepie mogącymi rozwiązać ten problem: TAK / NIE ( wybierz jedno i usuń resztę informacji ) Dodatkowe informacje lub uwagi do zgłoszenia: Nick W grze ScrapyCoCo Edytowane 9 Stycznia przez Liwy1993 GET, 9 Stycznia Uzupełnij prawidłowo wzór, usuwając zbędne informacje.
BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 9 Stycznia BOT Opublikowano 9 Stycznia Witaj Liwy1993, Dziękujemy za skontaktowanie się z naszym działem Wsparcia technicznego. Pomoc zostanie wkrótce udzielona przez Administrację, dlatego prosimy o zachowanie cierpliwości! W międzyczasie, zapraszamy do sprawdzenia poradników, które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu: Problem z kodem SMS-Premium Problem z hasłem na serwerach CS 1.6 Zakup usługi na serwerze CS 1.6 / CSS i CS:GO Pozdrawiamy, FGTeam
Liwy1993 Opublikowano 9 Stycznia Autor Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 5 minut temu, Liwy1993 napisał(a): Miejsce złożenia zamówienia: przez serwer / przez stronę sklepu ( wybierz jedno i usuń resztę informacji ) Data zakupu usługi: 09.01.2026 Nazwa zakupionej usługi: VIP 7 DNI Dane identyfikacyjne tej usługi: kod sms A9B5A7S5 Opis problemu z usługą: HASLO I KOD Z SMSA WPISALEM JAK ZAWSZE WSZYSTKO POSZLO NORLMANIE LECZ PO ZMIANIE MAPY NIE POSIADAM VIPA Czy zapoznałeś się z informacjami w sklepie mogącymi rozwiązać ten problem: TAK / NIE ( wybierz jedno i usuń resztę informacji ) Dodatkowe informacje lub uwagi do zgłoszenia: Nick W grze ScrapyCoCo dodam ze gram na only DD2 TO ILE RAZY BEDE POPRAWIAL CHYBA WIECEJ LEPIEJ NIZ MNIEJ CO NIE \? KUPILEM VIPA I GO NIE MAM ILE MAM CZEKAC Opublikowany: 4 minuty i 14 sekund 4 minuty temu, Liwy1993 napisał(a): TO ILE RAZY BEDE POPRAWIAL CHYBA WIECEJ LEPIEJ NIZ MNIEJ CO NIE \? KUPILEM VIPA I GO NIE MAM ILE MAM CZEKAC POPRAWILEM MOZE BYC GET, 9 Stycznia Proszę uzupełnić prawidłowo wzór, bo jeśli tego nie zrobisz nie będziemy rozpatrywać zgłoszenia. To ile razy edytujesz zależy od Ciebie - trzeba patrzeć uważnie i zastanowić się 2 razy zanim się coś zrobi.
Właściciel GET Opublikowano 9 Stycznia Właściciel Opublikowano 9 Stycznia *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi