Skocz do zawartości

[KOSZ] Ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać na serwerach ts3 jest "troszkę" pusto . Może jakby każdy admin zaczął na serwerze reklamować Ip ts'a to ludzie zaczeli by chętniej tam zaglądać . Teamspeak przydał by sie dla graczy, ktorzy potrzebowali by pomocy , mieli by jakis problem odrazu moglby pogadac z adminem . :]

Opublikowano

Ja mam binda z reklamą naszego ip ts-a,i jak tylko jestem na serwerze to go reklamuję.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobry pomysł, ale nie jestem pewna czy wszyscy są też tacy śmiali. Co nie zmienia faktu, że również sobie zbinduję. 

Opublikowano

Dobre, proponuje binda w stylu bind "p" "say @@ Zapraszam na naszego  TS'3"
Wydaje mi się, że wtedy na ts3 przybyło by ludu :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeśli admini byli by w stanie reklamować nasz serwer TeamSpeak3 to nic przeciwko nie mam :).

Bind jaki bym proponował to:

bind "KLAWISZ" "say@@g Zapraszam na nasz sieciowy serwer TeamSpeak3. Oferujemy wszelaką pomoc oraz darmowe kanały dla każdego użytkownika"

Wiadomość może być inna lub krótsza, tego już nie będę pilnował.

Opublikowano

Jeśli admini byli by w stanie reklamować nasz serwer TeamSpeak3 to nic przeciwko nie mam :).

Bind jaki bym proponował to:

bind "KLAWISZ" "say@@g Zapraszam na nasz sieciowy serwer TeamSpeak3. Oferujemy wszelaką pomoc oraz darmowe kanały dla każdego użytkownika"

Wiadomość może być inna lub krótsza, tego już nie będę pilnował.

mam prawie identyczny :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Jak widać na serwerach ts3 jest "troszkę" pusto . Może jakby każdy admin zaczął na serwerze reklamować Ip ts'a to ludzie zaczeli by chętniej tam zaglądać . Teamspeak przydał by sie dla graczy, ktorzy potrzebowali by pomocy , mieli by jakis problem odrazu moglby pogadac z adminem . :]

-Ja mogę zaproponować podłączenia serwerów pod gametrackera (jeżeli administracja niepotrafi mogę zoferować moją pomoc) zarówno mogę zrobic skrypt do reklamy taki jak " napis kliknij tutaj" po czym automatycznie połoczy z serwerem

ps.Mój błąd serwer jest już pod gametrackerem ale niesprawdziłem sry :<

Edytowane przez Tabzu
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności