neqz Opublikowano 16 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 16 Września 2013 Jak widać na serwerach ts3 jest "troszkę" pusto . Może jakby każdy admin zaczął na serwerze reklamować Ip ts'a to ludzie zaczeli by chętniej tam zaglądać . Teamspeak przydał by sie dla graczy, ktorzy potrzebowali by pomocy , mieli by jakis problem odrazu moglby pogadac z adminem . :]
Grzesio Opublikowano 16 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2013 Ja mam binda z reklamą naszego ip ts-a,i jak tylko jestem na serwerze to go reklamuję.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 16 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2013 Dobry pomysł, ale nie jestem pewna czy wszyscy są też tacy śmiali. Co nie zmienia faktu, że również sobie zbinduję.
Pro ^^ Opublikowano 16 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 16 Września 2013 Dobre, proponuje binda w stylu bind "p" "say @@ Zapraszam na naszego TS'3"Wydaje mi się, że wtedy na ts3 przybyło by ludu :)
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 16 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2013 Jeśli admini byli by w stanie reklamować nasz serwer TeamSpeak3 to nic przeciwko nie mam :). Bind jaki bym proponował to: bind "KLAWISZ" "say@@g Zapraszam na nasz sieciowy serwer TeamSpeak3. Oferujemy wszelaką pomoc oraz darmowe kanały dla każdego użytkownika" Wiadomość może być inna lub krótsza, tego już nie będę pilnował.
Grzesio Opublikowano 16 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2013 Jeśli admini byli by w stanie reklamować nasz serwer TeamSpeak3 to nic przeciwko nie mam :). Bind jaki bym proponował to: bind "KLAWISZ" "say@@g Zapraszam na nasz sieciowy serwer TeamSpeak3. Oferujemy wszelaką pomoc oraz darmowe kanały dla każdego użytkownika" Wiadomość może być inna lub krótsza, tego już nie będę pilnował. mam prawie identyczny :)
Tabzu Opublikowano 10 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) Jak widać na serwerach ts3 jest "troszkę" pusto . Może jakby każdy admin zaczął na serwerze reklamować Ip ts'a to ludzie zaczeli by chętniej tam zaglądać . Teamspeak przydał by sie dla graczy, ktorzy potrzebowali by pomocy , mieli by jakis problem odrazu moglby pogadac z adminem . :] -Ja mogę zaproponować podłączenia serwerów pod gametrackera (jeżeli administracja niepotrafi mogę zoferować moją pomoc) zarówno mogę zrobic skrypt do reklamy taki jak " napis kliknij tutaj" po czym automatycznie połoczy z serwerem ps.Mój błąd serwer jest już pod gametrackerem ale niesprawdziłem sry :< Edytowane 10 Marca 2014 przez Tabzu
Właściciel GET Opublikowano 10 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 10 Marca 2014 To nie jest żadnym problemem. Zaraz to wszystko zrobię ;)
Tabzu Opublikowano 10 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2014 Mój błąd serwer jest już pod gametrackerem ale niesprawdziłem sry :<
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi