Skocz do zawartości

Ankieta na rok 2026  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na serwerze CS 1.6 - COD MOD?

• Tak
    • Nie, ale chętnie wejdę
    • Nie, bo nie lubię takich serwerów
  2. 2. Czy byłbyś chętny zagrać na serwerze CS:Source?

• Tak
    • Nie, wolę CS 1.6
    • Nie, wolę CS:GO / CS2
    • Nie, nie przypadła mi ta gra do gustu
  3. 3. Czy byłbyś chętny zagrać na serwerach CS 2? ( można wybrać kilka )

• Tak - na MIRAGE
    • Tak - na LOSOWYCH MOCACH
    • Tak - na AWP
    • Tak - na ARENA
    • Tak - na SURF
    • Tak - na 5 vs 5
    • Tak - na RETAKE
    • Nie - nie interesuje mnie ta gra
  4. 4. Czy byłbyś chętny na zakup odzieży lub gadżetów od Fragujemy?

• Tak ( odzież i gadżety )
    • Tak - ale tylko odzież ( koszulka / bluza / spodnie / skarpety )
    • Tak - ale tylko gadżety ( kubki / smycze / wlepki / inne akcesoria )
    • Nie
  5. 5. Jak oceniasz ostatni postęp zmian na projekcie oraz planowany kierunek rozwoju?

• Świetnie - widać ogrom serca i pracy [ możesz uzasadnić! ]
    • Bardzo dobrze - podoba mi się kierunek [ możesz uzasadnić! ]
    • Dobrze - mam małe zastrzeżenia [ możesz uzasadnić! ]
    • Średnio - mogłoby być lepiej [ możesz uzasadnić! ]
      0
    • Źle - nie tego oczekuję [ możesz uzasadnić! ]
  6. 6. Poleciłbyś zatem nasz projekt?

• Tak! [ możesz uzasadnić w temacie! ]
    • Niestety, nie... [ możesz uzasadnić w temacie! ]

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 28.02.2026 o 23:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszę się, że trafiłem na serwery Fragujemy w sumie zupełnie przypadkiem, na których jestem do dzisiaj i nadal patrzę na świat nie przez kraty pieca, do którego zazwyczaj mnie w innych miejscach wrzucano <3 

Wydaje mi się, że wszystko jest prowadzone jak należy, a większość nowych graczy, którzy wchodzą, zostaje na dłużej, a o to właśnie chodzi. Bez ogromu pracy ze strony całej ekipy (za co na pewno każdy jest wdzięczny, ale nie każdy mówi o tym głośno,) nie było by takiej spokojnej przystani do odstresowania i zabicia czasu przy nostalgicznym CS'ku 1.6. w tej ciężkiej tułaczce zwanej życiem, także wielkie dzięki! Wiadomo, że nie wszystko się czasem udaje i nie jest to szwajcarski zegarek, ale to co ma działać to działa, a co nie działa to się kiedyś ogarnie jak to mówią 🤣

Chciałbym przy okazji podziękować @ IBOX 'owi, gdyby nie jego zapał do ciupania na 4funie już bym wisiał, ale wtedy nie mógłbym już z nim grać, więc sznur rozwiązany póki co.  

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 6
Opublikowano

Jestem na FG od 2019 roku... No już trochę czasu minęło i miło się patrzy jak ten projekt dalej trwa i się rozwija. Do ćwierć wieku albo dłużej!

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Leganckie serwery, świetni ludzie( nie kłamie he he). Jak to mówi klasyk, No jest wszystko w porządku jest dobrze dobrze robią dobrze wszystko jest w porządku jest git
pozdrawiam całe Fragujemy dobrych chlopakow niech sie to trzyma dobry przekaz leci.  ;)

Pozdro @ Koxu_  nie zmieniaj sie 

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 4
  • [CS 1.6] Starszy Admin FFA
Opublikowano

Spóźnione, ale szczere .
Piękna robota. @ GET , @ gtx , @ Majtol , @ has  , @ Czekoladowy  to co zrobiliście dla sieci, to jest arcydzieło. Mnóstwo zaangażowania i godziny spędzone nad tym, by miało to ręce i nogi.
Dobrze, że wysiłki poprzedników nie poszły na marne i sieć ciągle istnieje i się rozwija. 

Dziękuję, że mam możliwość w tym uczestniczyć już ok 2-3 lat mimo wzlotów i upadków, zawsze do usług. 😍 

Także oby jak najdłużej.  :fg_pepe_heart::fg_face_jasper_salut::fg_pepe_heart:

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Moderator Forum
Opublikowano

Chciałbym serdecznie podziękować za zaufanie oraz danie mi szansy pełnienia roli admina, a także za późniejszy awans na stanowisko starszego admina i moderatora. Jest to dla mnie ogromne wyróżnienie oraz  motywacja do dalszego działania. Cieszę się, że mogę być częścią tego projektu, w który zostało włożone wiele pracy i poświęcenia. Dziękuję za wsparcie, zaufanie oraz wspólnie budowaną historię. Na sam koniec chciałbym pozdrowić dobrych chłopaków z 4Funa, jak również wszystkich zaangażowanych w dalszy rozwój Fragujemy :fg_pepe_heart:

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 5
  • [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD
Opublikowano

No to czas na konkretną wypowiedź w tym temacie.

Z Fragujemy jestem związany od 2015 roku — co prawda z przerwami, ale od około trzech lat już nieprzerwanie. I właśnie przez te ostatnie trzy lata bardzo dużo się zmieniło: rozbudowane forum, nowe serwery, nowe pluginy, nowe możliwości, a wkrótce także reset banów. Wszystko zmierza w dobrym kierunku, przede wszystkim dzięki wytrwałości Benjamina.

Bez niego Fragujemy nie dałoby sobie rady. Jest jak ojciec, który trzyma pieczę nad wszystkim i wszystkimi. Wiem to doskonale, bo mimo że często dostaję od niego „po łapach” za moje niechlujstwo, zaniedbywanie pewnych spraw czy różne wybryki, to i tak potrafi docenić każdego, kto zrobi coś dobrze. Mówię to z własnego doświadczenia. 🙂

Mam nadzieję, że każdy widzi, ile trudu wkłada każdy z nas, aby ten projekt był jak najlepszy. Mamy świetnych „czerwonych” na odpowiednich stanowiskach, którzy również dają z siebie bardzo dużo — dzięki nim wiele rzeczy w projekcie w ogóle powstaje.

Aktualnie trwa 14-lecie! Ale uwaga — to zdecydowanie nie koniec tego pięknego projektu. Przed nami co najmniej jeszcze cztery lata do 18-tki, a wtedy trzeba będzie to odpowiednio opić ;P A ja przede wszystkim czekam na te 25 lat — ćwierćwiecze! 🙂

Pozdrawiam gorąco wszystkich uczestników, opiekunów oraz administratorów tego projektu. Widzimy się na serwerach, forum i TS-ie! 🙂
Buziaki ❤️

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Administrator Główny
Opublikowano

14 lat to kawał historii - i przede wszystkim ogrom pracy wielu ludzi.

Jako osoba współodpowiedzialna za funkcjonowanie Fragujemy chciałbym podziękować całej społeczności: użytkownikom, moderatorom, byłym i obecnym członkom ekipy. Bez Was ten projekt nie miałby racji bytu.

Forum przechodziło różne etapy - lepsze i gorsze - ale jedno pozostaje niezmienne: tworzymy je razem. Naszym celem jest dalszy rozwój, stabilność i zachowanie miejsca, do którego chce się wracać.

Dziękujemy za zaufanie przez te wszystkie lata i lecimy dalej!

PS. I oczywiście jednocześnie przy tak wyjątkowym wydarzeniu mamy możliwość pochwalenia się, iż nasz serwer Fragujemy miał okazję gościć na relacji marki Papito Energy, czyli marki energetyków i ciuchów samego Jarosława "pashaBiceps" Jarząbkowskiego! :fg_pepe_heart:

Spoiler

5kJl87q.jpeg

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kawał dobrej roboty...

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • 1 miesiąc temu...