Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Września 2013 17 września Trevor, Michael i Franklin zaczną swoje szalone przygody w pięknym i słonecznym Los Santos. Najnowsze GTA to zdecydowanie największa produkcja Rockstara – firmy, która tak naprawdę stworzyła współczesne sandboksy.Nieważne, czy lubi się tę serię, czy za nią nie przepada, pojawienie się każdego nowego Grand Theft Auto V to wydarzenie na miarę premiery roku. Twórcy z Rockstara za każdym razem przebijają samych siebie wielkością świata, jego skomplikowaniem, a także świetnie napisanymi historiami. Wszystko wskazuje na to, że tym razem będzie dokładnie tak samo. Grand Theft Auto V to już nie jeden bohater. To trzech indywidualistów, których splot wydarzeń popchnął ku sobie. Będziemy mogli pokierować działaniami każdego z nich wskakującą w ich skórę w dowolnym momencie. Wspólne akcje będą wymagać współpracy, a czas pomiędzy kolejnymi napadami, włamaniami, czy porwaniami dla okupu upłynie nam na całym mnóstwie dodatkowych aktywności. Zagramy w golfa, odwiedzimy nocne kluby, albo skoczymy z samolotu na spadochronie. Wszystko to okraszone grafiką, która wyciągnie sto procent mocy z obecnej generacji konsol. Teraz zacznijmy od multiplay'era. Czy może być coś fajniejszego niż wspólne wykonywanie misji? Może wyścigi ekskluzywnymi autami? Albo skoki ze spadochronem? Lub impreza w nowo wyremontowanym apartamencie z widokiem na morze? Wszystko to i jeszcze więcej czeka Was w wieloosobowym trybie rozgrywki przygotowanym przez Rockstar, który umożliwi równoczesną zabawę maksymalnie 16 graczom. Świetnie, że idea otwartego i dynamicznego świata nie została w tym przypadku ograniczona i że twórcy nie zaoferują graczom wyłącznie kolejnych, standardowych trybów multiplayer. 2
arczii Opublikowano 1 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2013 polecam! super sie gra :)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 1 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2013 Serio? Ja nie mam pojęcia czym ludzie się tak zachwyają i czemu wydają 200 zł na grę na PS3... trzeba być naprawdę fanem GTA.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2013 Serio? Ja nie mam pojęcia czym ludzie się tak zachwyają i czemu wydają 200 zł na grę na PS3... trzeba być naprawdę fanem GTA. Gdybyś była fanem lalek Barbi to tak samo byś wydała te 200 czy 300 zł na domek :D Są ludzie którzy spędzają na grze w GTA multum godzin i dni. Więc nie ma co się dziwić. Wrócę do wydania gry Call of Duty Modern Warfare 2. Activision zarobił w dzień premiery 40mln $.
arczii Opublikowano 2 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Serio? Ja nie mam pojęcia czym ludzie się tak zachwyają i czemu wydają 200 zł na grę na PS3... trzeba być naprawdę fanem GTA. £ 43 to zaden wydatek :D tak wiec gra spoko, mi misji nie chec sie przechodzic ale rozpierd0l to polecam :) Edytowane 2 Listopada 2013 przez arczii
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 27 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Października 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Ze świata gier do Gry → Serie gier komputerowych → Grand Theft Auto
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi