Skocz do zawartości

[KOSZ] GTA V: Premiera już za dwa dni

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

grand-theft-auto-5-artwor-5093965e8d878.

17 września Trevor, Michael i Franklin zaczną swoje szalone przygody w pięknym i słonecznym Los Santos. Najnowsze GTA to zdecydowanie największa produkcja Rockstara – firmy, która tak naprawdę stworzyła współczesne sandboksy.
Nieważne, czy lubi się tę serię, czy za nią nie przepada, pojawienie się każdego nowego Grand Theft Auto V to wydarzenie na miarę premiery roku. Twórcy z Rockstara za każdym razem przebijają samych siebie wielkością świata, jego skomplikowaniem, a także świetnie napisanymi historiami. Wszystko wskazuje na to, że tym razem będzie dokładnie tak samo.

Grand Theft Auto V to już nie jeden bohater. To trzech indywidualistów, których splot wydarzeń popchnął ku sobie. Będziemy mogli pokierować działaniami każdego z nich wskakującą w ich skórę w dowolnym momencie. Wspólne akcje będą wymagać współpracy, a czas pomiędzy kolejnymi napadami, włamaniami, czy porwaniami dla okupu upłynie nam na całym mnóstwie dodatkowych aktywności. Zagramy w golfa, odwiedzimy nocne kluby, albo skoczymy z samolotu na spadochronie. Wszystko to okraszone grafiką, która wyciągnie sto procent mocy z obecnej generacji konsol.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Teraz zacznijmy od multiplay'era. Czy może być coś fajniejszego niż wspólne wykonywanie misji? Może wyścigi ekskluzywnymi autami? Albo skoki ze spadochronem? Lub impreza w nowo wyremontowanym apartamencie z widokiem na morze? Wszystko to i jeszcze więcej czeka Was w wieloosobowym trybie rozgrywki przygotowanym przez Rockstar, który umożliwi równoczesną zabawę maksymalnie 16 graczom. Świetnie, że idea otwartego i dynamicznego świata nie została w tym przypadku ograniczona i że twórcy nie zaoferują graczom wyłącznie kolejnych, standardowych trybów multiplayer.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Serio? Ja nie mam pojęcia czym ludzie się tak zachwyają i czemu wydają 200 zł na grę na PS3... trzeba być naprawdę fanem GTA. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Serio? Ja nie mam pojęcia czym ludzie się tak zachwyają i czemu wydają 200 zł na grę na PS3... trzeba być naprawdę fanem GTA. 

Gdybyś była fanem lalek Barbi to tak samo byś wydała te 200 czy 300 zł na domek :D

Są ludzie którzy spędzają na grze w GTA multum godzin i dni. Więc nie ma co się dziwić. Wrócę do wydania gry Call of Duty Modern Warfare 2. Activision zarobił w dzień premiery 40mln $.

Opublikowano (edytowane)

£ 43 to zaden wydatek :D tak wiec gra spoko, mi misji nie chec sie przechodzic ale rozpierd0l to polecam :)

Edytowane przez arczii
  • 1 rok później...
  • 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności