ZKKF has Opublikowano 3 Grudnia 2025 ZKKF Opublikowano 3 Grudnia 2025 Jak Wam się podoba najnowsza odsłona Battlefield'a? Gracie? Pomimo początkowo odczuwalnego, nazbyt szybkiego tempa, do którego raczej przyzwyczajało do tej pory Call of Duty, stosunkowo łatwo się odnaleźć i coś popykać. Odsłona mocno przypomina mi część IV, do której czuję dość spory sentyment, jak jest u Was? Brakuje trochę nowości w postaci map, snajper bywa często bezużyteczny na większości z dostępnej puli, co nieco psuje feeling z gry, bo to właśnie BF'a kojarzyłem z dobrego wyważenia jeśli chodzi o sens grania tą klasą, ale i tak jest lepiej, niż się spodziewałem. Gracze dużo kampią, jest dużo leżakowania, momentami naprawdę przydałyby się oczy wielkiego brata, które rozgoniłyby tę plagę jakimiś slap'ami, a nawet slay'ami. I oczywiście - większość typów rozgrywek skupia się na zajmowaniu czy utrzymywaniu punktów, ale na miłość boską, niektórzy są naprawdę bliscy nabawienia się odleżyn. Gra się przyjemnie zarówno będąc trzeźwym, jak i nietrzeźwym - choć rekomenduję pierwszą opcję, jeśli nie chcecie opuścić gry po jednej mapie z uwagi na łomot, który spuszczą Wam spragnieni krwi BF'owi wyjadacze. Próg wejścia jest dość wysoki i nie ma co się oszukiwać - jeśli trzymacie się celów, nie spodziewajcie się statystyk jak w cs'ie. Efekty wybuchów, destrukcji otoczenia są po prostu rewelacyjne i myślę, że niejedna gra mogłaby brać przykład. Podoba mi się także możliwość rozkładania drabin w tak naprawdę dowolnym miejscu, gwarantując mobilność i opcję dostania się chociażby na dachy budynków, które docelowo pozbawione są schodów. Bardzo przyjemnie gra się klasą medyka, który z uwagi na intensywność rozgrywki stanowi jedną z najciekawszych pozycji na ten moment. Ilość dostępnych broni również nie powala, ale też nie ma tragedii - dla każdego coś fajnego. Sklep, w którym można zaopatrzyć się w różnorakie skiny i inne pierdoły urozmaicające doznania wizualne przypomina nieco Fortnite'a, więc ten temat może lepiej przemilczeć. System nagradzania w postaci rang, a raczej stopni wojskowych w stylu klasycznym - najlepszym z możliwych. Rozgrywka jest szybka, szybka na tyle, że na myśl niemalże od razu przyszedł mi legendarny cytat z kultowego sitcom'a: 5 1 Cytuj
mmmmmmmmm Opublikowano 13 Stycznia Manager Social Media Opublikowano 13 Stycznia Szczerze byłem Turbo hype na tego bf6 ale straszna lipa nie ma podjazdu do bad company 2 czy BF4, ale optymalizacja na wysokim poziomie stoi Cytuj
uhtredd Opublikowano 20 Stycznia Sędzia Ocen CS 2 / GO Opublikowano 20 Stycznia Osobiście uważam, że fajna giereczka. Grałem w beta, fajny klimat, totalna demolka i to mnie zajarało. Od końca bety nie kupiłem pełnej wersji, aczkolwiek pykam w ich REDSEC - dla mnie ciekawy temat. Nowoczesna wojna i dużo chaosu, grając w ten battle royale jestem w stanie się mega wczuć i poczuć ten klimat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi